27 / 04 / 2024

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ Bursa Yenişehir 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...



Milyonlarca dar gelirli tarafından merakla beklenen Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi şeklinde lanse edilen projeyle ilişkin bütün ayrıntılar resmen açıklandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili gerçekleştirdiği son dakika açıklamasında TOKİ sosyal konut projesi için başvurularının bugün itibariyle başlayacağını da duyurmuştu.

İlk Evim ve İlk İşyerim ismiyle 81 şehirde hayata geçirilmesi planlanan dev sosyal konut projesinin merak edilen tüm ayrıntıları açıklandı. Projede hayata geçirilecek olan 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları, büyüklükleri, ödeme şartları da belirlendi. 

TOKİ den Bursa Yenişehir e ucuz konut geliyor! 2 bin 280 TL taksitle!

TOKİ, 250 bin konut projeleri çerçevesinde başkent Bursa'da da birçok projeye imza atacak. TOKİ tarafından açıklanan liste ile hangi ildede, hangi ilçede kaç adet sosyal konut inşa edileceği açıklandı. En çok merak edilen projelerden biri Bursa Orhangazi oldu.

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamında Bursa'nın da pek çok ilçesinde yeni projeler inşa edecek. Peki TOKİ Yenişehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? 

Peki TOKİ Bursa Yenişehir projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Bursa Yenişehir 2022 ucuz konut projesi...


Geri Dön