08 / 05 / 2024

yenişehir tuzla ihalesi

yenişehir tuzla ihalesi

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic. A.Ş Yenişehir Tuzla Orhanlı ihalesi bugün saat 15.00'te yapılıyor...

Yenişehir Tuzla ihalesi yarın saat 15.00'te!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic. A.Ş tarafından yapılan Yenişehir Tuzla ihalesi 1. oturumu yarın saat 15.00'te yapılıyor...

İstanbul Tuzla Yenişehir Projesi ihalesi 7 Mart'ta yapılacak!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic. A.Ş tarafından İstanbul Yenişehir Projesi ihalesi 7 Mart 2013 tarihinde yapılacak...

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Deniz Yavuzyılmaz'dan Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Demiryolu ihalesi iddiası!

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Bandırma-Bursa-Osmaneli-Yenişehir Yüksek Standartlı Demiryolu Projesi ihalesine yönelik çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi TBMM'de!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi mecliste!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli hızlı tren ihalesi ile İyidere Lojistik Limanı ihalesine yabancı firmaların katılıp katılmadığı ve kazanan firmalara sağlanan vergi istisnası meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı'nın ihalesi dün gerçekleştirildi.

TOKİ Bingöl Yenişehir Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Bingöl İli, Genç İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindesi eski stadyum alanına kurulacak millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 4. Etap 397 konut ihalesi bugün!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu 4. Etap ihalesi 18 Mayıs'ta!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 4.Etap 397 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 14:30'da yaplacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 1.Etap 635 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Diyarbakır Yenişehir 3. Etap ihalesi 13 Mayıs'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesi 3.Etap 417 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 13 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirecek.

yenişehir tuzla ihalesi Haberi

yenişehir tuzla ihalesi


Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim ve Tic. A.Ş'nin ihaleye çıkardığı Yenişehir Tuzla Orhanlı ihalesinin 1. oturumu bugün saat 15.00'te gerçekleştiriliyor.


2. oturum tarihinin belli olmadığı Yenişehir Tuzla Orhanlı ihalesinde söz konusu lojistik alanın toplam inşaat alanı 651,223,52 metrekare, toplam arsa alanı 260,489,41 metrekare. Yenişehir Tuzla Orhanlı'da emsal 2.50 olarak belirlendi. 


Yapıların nizamı ayrık blok, sıra blok ve teras tip şeklinde düzenlenebileceği Yenişehir Tuzla Orhanlı'da blok boyutları mimari avan projeye göre belirleniyor. 30 metrelik yoldan çekme mesafesi 15 metre, yan ve arka bahçe mesafesi 5 metredir.



Teklif alma şartnamesi için