29 / 04 / 2024

Yenitepe İzmir evleri satış ofisi

Yenitepe İzmir evleri satış ofisi

Toplam 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen Yenitepe İzmir projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Yenitepe İzmir lokasyon bilgileri...

Yenitepe İzmir Evleri satış ofisi!

Yenitepe İzmir Evleri projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Alsancak Yenitepe İzmir satılık!

Alsancak Yenitepe İzmir satılık daire alternatifleri 1+1'den 3+1'e kadar tasarlanıyor.20 blok olarak hayata geçirilen proje İzmir Alsancak Uzundere'de yükseliyor...

Yenitepe İzmir Sitesi fiyatlar!

Yenitepe İzmir Evleri projesi 2019 yılında teslimlerini gerçekleştirecek. Proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş ortaklığı ile inşa ediliyor...

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Yenitepe İzmir fiyatları 2018!

Yenitepe İzmir fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçirilen proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzasını taşıyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları!

1.533 daire ile 25 ticari alanın yer aldığı Yenitepe İzmir fiyatları 223 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Yenitepe İzmir güncel fiyat listesi 2018!

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de daire fiyatları 223 bin TL'den başlıyor..

Dap İzmir ödeme kampanyası için son gün 31 Mart!

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi verilen Dap İzmir Evleri ana ulaşım ağlarının yanı başında, yeni kent merkezinin tam yanında, eşsiz deniz manzarasına karşı inşa ediliyor..

Dap Yapı İzmirle sizin hikayeniz şimdi başlıyor!

14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 50 ay 0 faizle ev sahibi olunabilen Bornova Dap İzmir Evleri, İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılıyor..

Dap İzmir Bornova ödeme seçenekleri 2018!

Topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunulan Bornova Dap İzmir Evleri'nde stüdyodan 3 oda 1 salona kadar daire seçenekleri bulunuyor..

Dap İzmir Evleri nerede? İşte konum!

707 konuttan meydana gelen Dap İzmir Evleri’nde 14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 2 bin 300 liradan başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor..

Dap İzmir ödeme planı 2018!

Dap Yapı imzası taşıyan Dap İzmir Evleri'nde daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Projede topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunuluyor..

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat!

Dap İzmir Evleri Bornova fiyat listesi 259 bin TL'den başlıyor. İki blok olarak hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor...

Nuhoğlu İnşaat iki ayda 300 milyon liralık konut sattı!

Nuhoğlu İnşaat, son gerçekleştirdiği kampanya ile Ekim ayından bu yana toplam yatırım değeri 2.4 milyar TL olan Yenitepe Kadıköy, Yenitepe İzmir, Marinera Çeşme ve Cubes Ankara projelerinden kısa sürede 300 milyon TL değerinde daire sattı.

Dap İzmir Evleri teslim tarihi!

Dap Yapı İzmir projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Dap İzmir Evleri teslim tarihi ne zaman?

Yenitepe İzmir evleri satış ofisi Haberi

Yenitepe İzmir evleri satış ofisi

Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir projesi 1.533 daire ile 25 ticari birimden oluşuyor. Proje 55 bin metrekare arsa alanına sahip.

Konut teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşeceği Yenitepe İzmir projesinde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. Projede konutların büyüklükleri 63 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor.

Mart 2019'da teslim edilmesi planlanan Yenitepe İzmir Evleri'nde daire sahiplerine havuzlar, spor sahaları, çocuk oyun alanları ve SPA merkezi gibi alanlar sağlanıyor. 

Yenitepe İzmir adres bilgileri

Yenitepe İzmir projesi 20 blok şeklinde İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçiriliyor. 

Havaalanına: 10 dakika İzmir Yeni Fuar Alanına: 3 dakika Şehir Merkezine: 15 dakika

Yenitepe İzmir adres: Talatpaşa Bulvarı , Kültür Mahallesi 4/4 A Alsancak /İZMİR

Yenitepe İzmir Evleri satış ofisi!

Tel: (0232) 404...