29 / 04 / 2024

Dap İzmir ödeme kampanyası için son gün 31 Mart!

Dap İzmir ödeme kampanyası için son gün 31 Mart!

Firma: Dap Yapı

Proje: Dap Yapı İzmir

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi verilen Dap İzmir Evleri ana ulaşım ağlarının yanı başında, yeni kent merkezinin tam yanında, eşsiz deniz manzarasına karşı inşa ediliyor..



“İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılan Dap  İzmir  projesi 707 konut ve ticari alanlardan oluşuyor.

707 konut ve ticari alanlar bulunan Dap Yapı İzmir projesinde 211 metrekareye kadar daire tipleri sunuluyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri mevcut. 

50 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Bornova Dap İzmir projesinin sosyal alanları arasında; açık ve kapalı otopark, 1.616 metrekare büyüklüğünde sığınak alanı, açık ve kapalı havuz , müzik odaları, sanat galerisi, tasarım kütüphanesi mevcut. 

Topraktan satışla 1 yıl kira garantisi verilen Dap İzmir Evleri ana ulaşım ağlarının yanı başında, yeni kent merkezinin tam yanında, eşsiz deniz manzarasına karşı inşa ediliyor.  Proje “İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılıyor.
 
Dap İzmir ödeme kampanyası için son gün 31 Mart!

14 bin 950 liradan başlayan peşinat ve 50 ay 0 faiz imkanı sunulan projede kampanyadan yararlanmak için son gün 31 Mart olarak belirlendi. 

 

DAP İZMİR SATIŞ OFİSİ ADRES: Barbaros Mahallesi, Refik Tulga Caddesi, 5301/2. Sok. No:4, 35090 Bornova/İzmir 
 

Dap Yapı İzmir satış ofisi numarası!: 444 93 27
Web: http://dapyapi.com.tr/dapizmir/
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön