04 / 05 / 2024

Yenitepe İzmir lansman fiyatları

Yenitepe İzmir lansman fiyatları

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş imzasıyla yükselecek olan Yenitepe İzmir Evleri projesinde lansmana özel fiyat avantajları sizleri bekliyor...

Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar! Yeni proje!

İzmir'de hayata geçirilen Luxense Bahçelievler'de lansman fiyatları ile son fırsatlar sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.

TOKİ İzmir Yenitepe'de 141 konutu satışa sunuyor!

TOKİ, İzmir'in Karabağlar ilçesi Yenitepe Mahallesi'ndeki İlbank projesinde yer alan 141 konutu 2 Kasım Salı günü satışa sunuyor.

LaBonita Suite'te lansman öncesi fırsat! Yeni proje!

Erişen İnşaat güvencesiyle İzmir Çiğli'de hayata geçirilen LaBonita Suite'te lansman öncesi fırsatlar başladı. 309 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olma imkanı sunulan projede 0 faiz avantajı bulunuyor.

Yenitepe İzmir'de bahçe kullanımlı daireler satışa çıkarıldı! 

İzmir Karabağlar'da Nuhoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de, bahçe kullanımlı daireler 280 bin liradan satışa çıkarıldı.

Yenitepe İzmir dükkanları için ön talep toplanıyor!

Nuhoğlu İnşaat tarafından Karabağlar'da hayat geçirilen Yenitepe İzmir'de dükkanlar için ön talep toplanmaya başlandı.

Çeşme Chios 360'ta lansman öncesi fırsatlar! Yeni proje

Tekke Group tarafından hayata geçirilen Chios 360 projesi İzmir'in Çeşme ilçesinde hayata geçiriliyor. Projede lansman öncesi fırsatlar ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.

Ataşehir Modern İzmir'de lansman çok yakında!

Gergül İnşaat’ın yeni konut projesi Ataşehir Modern’in hazırlıkları tamamlanmak üzere. Abdulkadir Gültekin bizzat verdi; ''hazırlıklar tamamlanmak üzere, lansman çok yakında, İzmir’ e hayırlı olsun'' dedi.

Yenitepe İzmir fiyatları 2018!

Yenitepe İzmir fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  İzmir’in Uzundere mevkiinde hayata geçirilen proje Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzasını taşıyor. 

Yenitepe İzmir fiyatları!

1.533 daire ile 25 ticari alanın yer aldığı Yenitepe İzmir fiyatları 223 bin TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler yer alıyor. 

Yenitepe İzmir güncel fiyat listesi 2018!

Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe İzmir'de daire fiyatları 223 bin TL'den başlıyor..

Livin İzmir lansman fiyatları Şubat 2018!

Livin İzmir lansman fiyatları Şubat 2018 minimum olarak 630 bin TL'den başlıyor. Projenin teslimleri Mart 2019'da yapılacak.

Livin İzmir'in lansmanı yapıldı! 630 bin TL'ye 1+1 daire!

Livin İzmir projesinin lansmanı yapıldı. Daire fiyatlarının 630 bin TL'den başladığı proje toplam 6 etaptan meydana gelecek. 

Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta!

Türkiye’nin önde gelen kurumlarından Cengiz İnşaat,  markalı ilk konut projesi Livin’İzmir’i hayata geçiriyor. Livin’İzmir basın lansmanı 22 Şubat'ta yapılacak. 

Yenitepe İzmir lansman fiyatları Haberi

Yenitepe İzmir lansman fiyatları

20 blok olarak planlanan Yenitepe izmir Konutları, 55 bin metrekare arsa alanına sahip.Yenitepe İzmir projesi, İzmir Karabağlar Mevkii'de inşa ediliyor. 


Karabağlar Yenitepe İzmir projesi Yeni Fuar ve Havalanı ekseninde AVM'lere ve spor komplekslerine yakın mesafede yer alıyor. 


Yenitepe İzmir Evleri projesinde konutların yanı sıra ticari alanlara da yer veriliyor. Projede toplam 1.533 daireye yer veriliyor. 


Yenitepe İzmir Evleri, Nuhoğlu İnşaat, Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat San. Tic. A.Ş ortaklığı ile inşa ediliyor. 


Yenitepe İzmir lansman fiyatları!


Yenitepe İzmir daire fiyatları lasnmana özel olarak 156 bin TL'den başlıyor. Projede teslimlerin Mart 2019 tarihinde yapılması planlanıyor.


İlbank güvencesine de sahip olan Karabağlar Yenitepe İzmir projesi, açık-kapalı otopark, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness, basketbol sahası gibi özellikler de sunuyor. 


Tel:0232 404 81 81

Web: http://