01 / 07 / 2024

yerin 6 metre altında ev

yerin 6 metre altında ev

Amerika'da 10 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğindeki metal boruların içine gerekli tüm ev eşyalarını yerleştirip yerin 6 metre altına gömülüyor...

Akdeniz'de gece yarısı korkutan deprem! Detayları AFAD duyurdu: Çok sayıda ilde hissedildi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, saat 00.52'de Akdeniz'de 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin yerin 6.07 kilometre derinliğinde yaşandığı belirtildi. İşte detaylar...

Feza Park Villaları satışta! Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi

Damga yapı tarafından hayata geçirilen Feza Park Villaları Büyükçekmece'de 30 bin metre kare üzerine 22 adet villa olarak inşa ediliyor. Feyza Park Villaları satışa çıktı. Teslimler 6 ay sonra! İşte Feza Park Villaları fiyat listesi.

Philips Siklon Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kaç TL? Özellikleri neler? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Elektrikli süpürgesini yenilemek isteyenler için Philips, siklon teknolojisi ve yüksek emiş performansıyla ilgileri üzerine çekiyor. 5 farklı sistem ve 6 metre kablo uzunluğu ile Philips elektrikli süpürge çokça tercih ediliyor. İşte 8 Şubat 2023 fiyat listesi

50 metre su altında çalışabilen Xiaomi Mi Band 6 Teknosa'da indirimde! 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Xiaomi'nin en popüler akıllı bileklikleri arasında yer alan Xiaomi Mi Band 6'ya indirim yaptı! 30 Fitness modu bulunan Xiaomi Mi Band 6, kalp atış hızı ve kan oksijen doygunluğunu seyredebiliyor. Peki, Xiaomi Mi Band 6 fiyatları ne kadar? İşet 24 Haziran 2022 fiyat listesi...

Elon Musk, San Francisco'daki evini 32 milyon dolara satıyor!

Elon Musk, San Francisco'da bulunan ve 1 seneyi geçkin süredir alıcı bulamadığı konutunun fiyatını 5.5 milyon dolar düşürdü. Konut, yerine göre değişiklik gösterse de ortalama 6 metre tavan yüksekliğinde.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Londra'nın en dar evi 950 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaklaşık 1,6 metre genişliği ile kentin en dar evi olan bina 950 bin sterline (8 milyon 74 bin TL) satışa sunuldu. 

Kandilli Rasathanesi'nden İzmir'deki tsunamiye ilişkin açıklama!

Prof. Dr. Haluk Özener, İzmir'deki depremden sonraki tsunamiye ilişkin "Arazide yapılan tespitlerden sonra Sığacık'ta 1.9 metreye varan su baskın yüksekliği, Sığacık ve Akarca'da da 5-6 metreye varan tırmanma yüksekliği tespit edildi. Bu tsunaminin 6 metre yüksek olduğu anlamına gelmiyor." dedi.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı inşaatında konser!

İstanbul Valiliği tarafından gerçekleştirilecek olan '1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü özel konseri' yerin 70 metre altında, metro inşaat alanında düzenlenecek. Düzenlenecek özel konserde Kıraç sahne alacak.

Ordu Şehir Hastanesi'nin ihalesi 6 Aralık’ta!

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için 6 Aralık’ta ihale düzenleneceği açıklandı. Hastanenin yapılacağı yerin ise henüz belli olmadı.

Ergin Ulutaş: Marmara kıyılarında 6 metreye kadar tsunami dalgaları olabilir!

Doç. Dr. Ergin Ulutaş, "Marmara'da tsunami tehlikesi var. Eğer Marmara'da deprem olursa 1,5- 2 metre yüksekliğinde tsunami oluşur. En önemli nokta Marmara denizinde oluşabilecek heyelanlardır. Lokal bazda kıyılarımızda 3-6 metre civarında tsunami dalgaları görülebilir" diye konuştu…

Çamlıca Camisi'ne 6 tonluk kündekari kapı!

Osmanlı-Selçuklu mimari tarzı ile günümüz çizgilerinin bütünleştiği Çamlıca Camisi'nin, dünyadaki en büyük ibadethane kapılarından biri olan 5 metre genişliğinde, 6,5 metre yüksekliğinde ve 6 ton ağırlığındaki ana kapısı yerine takıldı

Alanya'da inşaat işçisi 6 metreden düştü!

Alanya Konaklı Mahallesi'nde inşa edilen AVM'de çalışan inşaat işçisi Veysi Tutkaç 6 metre yükseklikten düştü. İskelede ayağının kayması sonucu düşen işçi ağır yaralandı.

yerin 6 metre altında ev Haberi

yerin 6 metre altında ev

Amerikan Army Navy firması yer altında ev inşa etmeye başladı. Firma 10 metre uzunluğunda, 3 metre genişliğindeki metal boruların içine televizyondan yatağa kadar gerekli tüm ev eşyalarını yerleştiriyor. Daha sonra bu boruları yerin 6 metre altına gömüyor. 


Yer altı evlerinde gelişmiş havalandırma sistemi kullanılıyor ve evlere uzunluğu 6 metre olan merpenle ulaşılıyor.


108 bin TL'ye satılan evlerin, özellikle doğal afetlerde ve savaşlarda sığınak olarak kullanılması...