28 / 04 / 2024

Ordu Şehir Hastanesi'nin ihalesi 6 Aralık’ta!

Ordu Şehir Hastanesi'nin ihalesi 6 Aralık’ta!

900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için 6 Aralık’ta ihale düzenleneceği açıklandı. Hastanenin yapılacağı yerin ise henüz belli olmadı.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın şehir hastanelerinin artık Kamu Özel İşbirliği (KÖİ) modeli yerine ‘genel bütçe kaynaklarıyla’ yapılacağının açıklanmasının ardından Ordu Şehir Hastanesi ile ilgili ihale sürecine başlandı. KÖİ ile yapılması planlanan ancak Ekim ayında ihalesi iptal edilen Ordu Şehir Hastanesi’nin ‘Uygulama Projelerinin ve İhale Dokümanlarının Hazırlanması, Danışmanlık Hizmet Alımı İşi’ için ihale tarihleri açıklandı. Elektronik Kamu Alımları Platformu’nda (EKAP) açıklanan bilgilere göre 900 yataklı Ordu Şehir Hastanesi için 6 Aralık’ta ihale düzenlenecek.

216 BİN METREKARELİK KAPALI ALANDA YAPILACAK

‘Ordu 900 Yataklı Şehir Hastanesi (Statik İzolatörlü) Uygulama Projelerinin ve İhale Dokümanlarının Hazırlanması Danışmanlık Hizmet Alımı İşi’ adıyla ihalesi düzenlenecek Dev şehir hastanesi yaklaşık 216 bin metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek. 17 Ekim’de tamamlanan ön yeterlilik başvurusunda kriterleri uygun olan firmaların ihaleye davet mektubu gönderilmek için teklif vermeleri talep edilecek. Verilen tekliflerin değerlendirilmesinin ardından ihaleyi alan firma zemin etüt çalışmalarını ve hastanenin projesini hazırlayacak.


Geri Dön