29 / 04 / 2024

yerli turiste fırsat

yerli turiste fırsat

Fethiye'de Jiva Beach Resort otelini geçen yıl hizmete açan Doğan ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Tolga Doğan, yabancı turist sayısındaki azalmadan iç pazarın fayda sağladığını belirtti.

Yerli üretim Oppo A74'e Carrefoursa'dan indirim! Bu fırsat bir kez gelir! İşte 27 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Türkiye'nin en büyük tekno marketlerinden biri olan Carrefoursa'dan müjde geldi! Carrefoursa, Oppo'nun çok satan telefonu Oppo A74'e dev bir indirim düzenledi. Bu fırsat bir kez gelir!

Yerli üretim Oppo A74, Carrefoursa'da indirimde! Bu fırsat bir kez gelir! İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Carrefoursa, yerli üretim olması ile dikkat çeken Oppo A74’ü indirimli fiyatı ile resmi internet web sitesinde satışa sundu. Bu fırsat bir kez gelir. Peki, Carrefoursa’da Oppo A74 fiyatları ne kadar? İşte 18 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Akıllı telefon alacaklara müjde! Şok’tan uygun fiyatlı cep telefonu fırsatı! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi...

ŞOK, resmi internet sitesi üzerinden birbirinden eşsiz akıllı cep telefonlarını satışa sundu! Bu fırsat kaçmaz! Bu akıllı cihazlar arasında; One Plus, Oppo, HTC ve yerli telefon üretimleri ile dikkat çeken General Mobile bulunuyor. Peki, ŞOK'ta akıllı cep telefonları ne kadar? İşte 4 Ağustos 2022 fi

Xiaomi Redmi 10 2022 telefonlarda 550 TL indirim fırsatı! İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Xiaomi'nin yerli üretim ve uygun fiyatlı akıllı telefonları arasında yer alan Redmi 10 2022 modelinde 550 TL'lik indirim fırsatı sunuluyor. Peki, Redmi 10 2022 ne kadar? İşte 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

Sinop'a yapılacak nükleer santral, 8 milyar dolarlık iş fırsatı sunacak!

Sinop'ta yapılacak Türkiye'nin ikinci nükleer santral projesinde yerli sanayiciyi 8 milyar dolarlık iş fırsatı bekliyor.

Tolga Doğan: Yerli turiste fırsat doğdu!

Fethiye'de Jiva Beach Resort otelini geçen yıl hizmete açan Doğan ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Tolga Doğan, yabancı turist sayısındaki azalmadan iç pazarın fayda sağladığını belirtti.

Turistler için erken rezervasyon büyük fırsat!

Rusya, Ukrayna ve Avrupa’nın krizde olduğunu hatırlatan Anı Tur’un patronu Veli Çilsal, yerli turiste erken rezervasyonda büyük fırsat oluştuğunu belirterek, “İnsanlar 3 yıldızlı otel fiyatına 5 yıldızlı tesislere herşey dahil gidebilir” dedi..

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı!

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı bulunuyor. Konyalılara ve Konya ’yı ziyaret edenlere ücretsiz olarak sunulan bu adrenalin yükselten eşsiz deneyime aileler, gençler davet ediliyor.

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Antasya Rezidans'da 350 bin liraya! 2016 sonuna kadar vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Antasya Rezidans'da daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede 2016 sonuna kadar vade fırsatı sunuluyor. Projede sadece 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Ede Tower'da lansmana özel indirim fırsatı!

Ankara 'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe ' de inşa edilen Ede Tower ' da, Nisan ayında yapılacak lansmana özel indirim fırsatı sunuluyor...

Vista Garden'da bahar fırsatı başladı!

GÜL İnşaat tarafından İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Vista Garden'da bahar fırsatı başladı. 9 Nisan'a kadar geçerli olacak uygulamaya göre nakit ödemelerdeki yüzde 10 indirime ek yüzde 5 indirimden daha yararlanacak...

yerli turiste fırsat Haberi

yerli turiste fırsat

Fethiye'de Jiva Beach Resort otelini geçen yıl hizmete açan Doğan ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Tolga Doğan, yabancı turist sayısındaki azalmadan iç pazarın fayda sağladığını belirtti.  Doğantur Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Doğan, yurtiçi tur düzenleyen ETS, Jolly ve Mika Tur gibi acentelerin iptal olan dış rezervasyonlar nedeniyle otellerde çok düşük fiyata yer bulabildiklerine dikkat çekti. Artık yerli turistlerin de 5 yıldızlı hizmeti 3 yıldız fiyatına satın alabildiğini söyleyen Doğan, terör olayları ile çevre ülkelerde devam eden çatışmaların bu yıl turizm sektörünü çok olumsuz etkilediğini belirtti. Doğan, "Türkiye'nin turizmde her şey dahil sistemindeki rekabetinde en güçlü tarafı mutfak. Onu iyi kullanabilirsek büyük potansiyel var" dedi. Fethiye'de Çalış Koyu'nda hizmet veren Jiva Beach Resort tesisinin yatırımı 35 dönümlük arazisi dahil yaklaşık 120...