23 / 06 / 2024

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Kıbrıs'a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Özellikle Güney Kıbrıs yatırımcıların en çok tercih ettiği bölge haline geldi. Kıbrıs'ta şimdi de 3 milyon 900 bin liradan başlayan fiyatlarla arsa yatırımı fırsatı sunuluyor.



Yatırımcılar, Kıbrıs'a yönelmeye başladı. Fırsatların bitmedsiği Kıbrıs'ta şimdi de Dağ Holding'ten yeni bir arsa yatırım fırsatı geldi.  Lefkoşa'da konut+ticaret imarlı 2,20 emsal 79 adet müstakil parselden oluşan arsa yatırım ihalesi haftaya cumartesi günü gerçekleştrilecek.

Kıbrıs a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

3 MİLYON 900 BİN LİRADAN BAŞLAYAN ARSA YATIRIM FIRSATI!

Dağ Holding imzası taşıyan, 525 metrekareden başlayan ve 1.650 metrekareye kadar değişik yüzölçümde müstakil arsaların bulunduğu New Cyprus Lands projesinde fiyatlar 3 milyon 900 bin liradan başlıyor. 

Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Doğan Dağ, Kıbrıs'ta  satışa sunulan arsaların tüm altyapı çalışmalarının Dağ Holding tarafından üstlenildiğini ve bu konunun çok önemli olduğunu belirtti. Ayrıca arsaların hisseli olmadığını, müstakil parseller halinde satışa sunulmasının da önemine değindi.

Dağ Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Doğan Dağ: “Biz Dağ Holding olarak gayrimenkul sektöründeki 32 yıllık geçmişimizde yatırımcılarımıza kazandırmadan bu sektörde devamlılığın sağlanamayacağının bilincindeyiz. Dünyaca ünlü ekonomi dergisi Forbes’un 2024 yılında yatırım yapılacak yer olarak okuyucularına önerdiği

K.K.T.C.’de satışa sunmuş olduğumuz 7.000 konut kapasiteli yaklaşık 30.000 kişiye ev sahipliği yapacak olan New Cyprus Lands projemizde yatırımcılarımıza TL cinsinden borçlanıp döviz cinsinden kazanma fırsatı sunuyoruz.”dedi.

Kıbrıs a yatırım yapmak isteyenler dikkat! 3 milyon 900 bin liradan başlayan arsa fırsatı!

NEW  CYPRUS LANDS'TA  30 AYA VARAN ÖDEME İMKANI SUNULUYOR!

New Cyprus Lands  projesinde yüzde 25 Peşinat ve yüzde 1,49 vade farkı ile 12 Ay sonra yüzde 30, 24 Ay Sonra yüzde 30, 36 Ay sonra yüzde 15 ara ödemeler, kalanı 36 Ay vade imkanı bulunuyor. 

Projede aynı zamanda yüzde 35 peşinat ve yüzde 1,49 vade farkı ile 12 Ay sonra yüzde 20, 24 Ay Sonra yüzde 15, 36 Ay Sonra yüzde 10 ara ödemeler, kalanı 60 Ay vade imkanı da yer alıyor.

Yabancıya konut satışı kısıtlandığında emlak krizi ekonomik krize döner!

Arsago'dan Kıbrıs'a yeni proje! Kıbrıs Geçitkale Oasis projesi daire garantili arsa payı sunuyor!

Geri Dön