02 / 05 / 2024

Yes Oto 5 yıllık planı

Yes Oto 5 yıllık planı

Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise'la anlaşma imzalayan Yes Oto, 5 yılda 3 milyon TL yatırım yapacak. Şirket, 2016'da K. Irak ve Türk Cumhuriyetleri'ne ofis açacak...

Oto yedek parçasına yılda 4,5 milyar euro ödüyoruz!

 Türkiye otomotiv satış sonrası sektöründeki yedek parça ticaret hacminin yıllık 4.5 milyar Euro’ya ulaştığı belirtildi. Dünya otomotiv sektöründe ise bu hacmin yıllık 350 milyar euro olduğu açıklandı.

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehey İnşaat Emlak Oto Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Akdeniz tarafından kuruldu.

Akaryakıt fiyatları resmen baş döndürdü! Bir indirim, bir de zam var! PO, Shell, Total, Opet 5 Nisan 2023 fiyat listesi

Benzine bugün itibarıyla 1 lira 12 kuruşluk zam geldi. Dün de oto gaza 2 lira 12 kuruş indirim gelmişti. İşte PO, Shell, Total, Opet 5 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yerli oto fabrikasının inşaatında 5 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında 5 bin kişinin istihdam edileceği açıklandı.

Van Büyükşehir'den 17,5 milyon TL'lik gayrimenkul satışı!

Van Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi’nin içinde bulunduğu gayrimenkulü 17.5 milyona kiracılarına sattı.

Meev Yapı İnşaat Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meev Yapı İnşaat Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ayhan Tekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Sancaktepe'de kuruldu.

Ankara Emek mahallesindeki 5 oto galeri mühürlendi!

Akyurt'ta kurulan OTONOMİ’ye taşınmaları için Ankara Büyükşehir Belediye Meclis kararının tebliğ edildiği oto galerileriyle ilgili çalışmalar sürüyor. Emek Mahallesi’nde ruhsatsız çalıştığı tespit edilen 5 galeri daha mühürlendi.

İzmir Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde 5.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

İzmir 11. İcra Dairesi, İzmir Konak Oto Plaza Otomotiv İş Merkezi'nde bulunan 2 dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu dükkanların toplam satış bedeli 5 milyon 500 TL olarak belirlendi.

Sezde İnşaat Metal Orman Ürünleri Oto Yedek Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezde İnşaat Metal Orman Ürünleri Oto Yedek Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Murat Kabak tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Şubat'ta Ümraniye, Armağanevleri Mahallesi'nde kuruldu.

Kütahya'da 5 yıllığına kiralık akaryakıt istasyonu!

Kütahya İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Kütahya Gaybi Efendi Mahallesi'nde bulunan Akaryakıt ve LPG Oto Gaz Satış İstasyonunu 5 yıllığına kiraya verecek. İhalesi 17 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları!

Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen Oto World Asya E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Peki Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesinde 365 tane galeri yer alıyor. Kiralık dükkan fiyatlarının 4 bin TL ile 5 bin TL arasında değiştiği Oto World Asya satış fiyatları ne kadar?

Yes Oto 5 yıllık planı Haberi

Yes Oto 5 yıllık planı

Dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise'la anlaşma imzalayan Yes Oto, 5 yılda 3 milyon TL yatırım yapacak. Şirket, 2016'da K. Irak ve Türk Cumhuriyetleri'ne ofis açacak.


Gürbaşlar Grup'un iştiraki YES Oto, ABD merkezli dünyanın en büyük araç kiralama firması Enterprise'la franchise anlaşması imzalayarak hedef büyüttü. Bu işbirliğiyle sektörün lider firması olacaklarını belirten YES Oto Kiralama Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özarslan Tangün, 5 yılda 3 milyon TL yatırım planladıklarını söyledi. Tangün, "2 bin 500 araçlık kısa dönem filomuz var. Bu sayıyı 5 bine çıkaracağız. 46 ofisimiz bulunuyor. Bunu da 60'a ulaştırmayı hedefliyoruz" dedi. 


TÜRK CUMHURİYETLERİ'NE OFİS 

Enterprise'ın Türk Cumhuriyetleri ve Kuzey Irak'ta tek lisansörü olduklarını kaydeden Tangün, "Bu bölgeler bizim sorumluluğumuzda. 2016'da bölgede birçok ofis açmayı planlıyoruz" diye konuştu. Sektörün yıllık yüzde...