18 / 05 / 2024

yeşil asansör

yeşil asansör

Enerji tasarrufu sağlayan yeşil asansörlerin çevrenin korunmasına katkı sağladığını açıklayan Kleemann; çevreci asansörlerin özellikle kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 5-6 katlı binalarda, hidrolik asansörlerin avantajlarına dikkat çekti...

'Yeşil asansör" devri geliyor!

Kentsel dönüşüm sayesinde enerji tasarrufu sağlayan "yeşil asansörler" de gündeme geldi. Kleemann Asansör, Atlas modeli asansörleri, kentsel dönüşüm projelerinde tercih ediliyor. Bu asansörler, daha düşük enerji tüketecek hale getirilebiliyor...

Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi yarın! Toplantıda 6 kritik konu masaya yatırılacak!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilecek "Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi" yarın düzenlenecek. Zirvede 6 kritik konu masaya yatırılacak.

Kurtuluş Akyüz kimdir? Yeşil GYO ve Yeşil Yatırım Holding’de hangi görevleri yürütüyor?

Kurtuluş Akyüz hangi alanlarda çalışıyor? Yeşil GYO’daki görevi ne? İşte Kurtuluş Akyüz ile ilgili merak edilenler...

ŞOK’ta köftelik bulgur 14 TL’ye, yeşil mercimek 25 TL’ye, vantilatör 400 TL’ye düştü!

ŞOK Market’in 31 Mayıs’a özel indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi resmi internet sitesinden paylaşılırken, köftelik bulgur 14 TL’ye, yeşil mercimek 25 TL’ye, vantilatör 400 TL’ye e inecek. İşte ŞOK tarihli fiyat listesi 31 Mayıs 2023...

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği yürürlüğe alındı! İşte ayrıntılar...

"Binalar ile Yerleşmeler için Yeşil Sertifika Yönetmeliği" yürürlüğe alındı. İşte yönetmelikle ilgili tüm detaylar...

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Uygulama Tebliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ! 

Binalar ile Yerleşmeler İçin Yeşil Sertifika Uygulama Tebliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31864 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

İnşaat sektöründe yeşil çimento dönemi başlıyor! Yeşil Çimento nedir?

İnşaat sektöründe kullanılan çimento ve beton gibi temel yapı malzemelerindeki ürün özelliklerinde değişikliğe gidildi. Teknolojik gelişmeler sayesinde malzeme ve ürün portföyünde değişimler yaşanıyor. Bildiğiniz çimentonun rengini unutun, inşaat sektöründe artık yeşil çimento dönemi başlıyor...

Yeşil Yapı çıkarılmış sermayesini artırıyor!

Yeşil Yapı'nın 500 milyon TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanında olmak koşuluyla, toplam 232 milyon 707 bin 815 TL olan çıkarılmış sermayesinin artırılmasına karar verildi. 

ÇEDBİK’ten yatırımcılara yeşil bina çağrısı!

Türkiye’nin yeşil binalar konusundaki çatı kuruluşu ÇEDBİK; yatırımcılara yeşil bina çağrısı yaptı. İşte detaylar...

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Muhsin Danışman, Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

Yeşil GYO Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak görev yapmakta olan İsmail Suna'nın görevinden ayrılması sebebiyle yerine, Muhsin Danışman'ın Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

yeşil asansör Haberi

yeşil asansör
Türkiye ve İstanbul'da riskli bölge olarak değerlendirilen birçok alanda eski yapıların yıkılarak yerlerine daha modern ve sağlam binaların inşa edilmesi şeldinde uygulanan kentsel dönüşüm programlan tüm hızıyla sürüyor. Kleemann Asansör, enerji tasarrufu sağlayan "Yeşil Asansörler" de çevrenin korunmasına katkı sağladığını açıkladı. Kleemann çevreci asansörlerin özellikle kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 5-6 katlı binalarda, hidrolik asansörlerin avantajlarına dikkat çekti. Yapılan açıklamada, "Hidrolik asansörlerde motor, çalışma prensibi gereği sadece yukarı yönde çalıştığından ve dururken neredeyse hiç enerji sarf etmediğinden enerji tasarrufu açısından önemli avantajlar sağlıyor" denildi.

Yeni...