07 / 07 / 2024

yeşil çevre toplantısı

yeşil çevre toplantısı

Vali Karaloğlu: "Bu yatırımlarımız sayesinde, bölgede bulunan sanayicimizin hem ilave talepleri karşılanacak, hem de burada bulunan konutlardan gelecek olan atık su talepleri karşılanmış olacak." dedi.

Yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde yeşil çimento kullanımı teşvik edilecek!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 2053 Net Sıfır Emisyon hedefleri kapsamında, yeni dönemdeki kamu ihale sözleşmelerinde "yeşil çimento" kullanımlarının teşvik edileceğini bildirdi.

İhracatçılardan AB Yeşil Mutabakatı uyarısı! İklim diplomasisi ticaret savaşına mı dönüşüyor?

İhracatçılar AB Yeşil Mutabakatının ticaret savaşına dönüşmesinden endişeli. Konuya ilişkin endişelerini dile getiren Ege İhracatçı Birlikleri Koordinatör Başkanı Jak Eskinazi, Türkiye ile AB arasındaki Gümrük Birliği’nin Serbest Ticaret Anlaşmasına çevrilmesini istiyor.

Türkiye Müteahhitler Birliğinden yeşil malzeme uyarısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB), yaptığı açıklamada yeşil inşaat malzemesinin önemine değindi. İşte TMB'nin o açıklaması...

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar Serisi 6 Ekim'de başlıyor!

GYODER Akademi tarafından Yeşil Mutabakat Webinar Serisi başlatılıyor. GYODER'in Yeşil Binalar ve Sürdürülebilirlik Komitesi ile beraber hazırladığı Yeşil Mutabakat Webinar Serisi'nin ilki 6 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye İMSAD 'Yeşil Mutabakata Hazır mıyız' toplantısı 30 Eylül'de!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), 44. Gündem Buluşmaları toplantısını ‘Yeşil Mutabakata Hazır mıyız?’ başlığı ile 30 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 yılı Olağan Genel Kurulu'nun 2. Toplantısı 2 Eylül'de yapıldı. Yeşil GYO'nun 2020 yılı genel kurul toplantısı sonuçları yayınlandı.

Yeşil GYO 2. olağan genel kurul toplantısı 2 Eylül'de!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılına ait 2. olağan genel kurul toplantısını 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

İnşaat sektöründe yeni trend yeşil ev!

Son senelerde sürdürülebilir, ekolojik, yeşil, çevre dostu şekillerde adlandırılarak karşımıza çıkan doğayla uyumlu yapılar, bütün dünyada olduğu gibi Türkiye’de de inşaat sektöründe ön plana çıkmaya başlarken, gelecekle ilgili de önemli ipuçları barındırıyor. 

ÇEDBİK Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs Cuma günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart'ta!

Yeşil Rapido - Nefes Alan Bir Dünya İçin Tasarım toplantısı 3 Mart 2021 tarihinde saat 18:30'da gerçekleştirilecek.

Yeşil GYO esas sözleşmesi yayınlandı!

Yeşil GYO'nun esas sözleşmesinin güncel hali yayınlandı. 

Yeşil GYO'nun esas sözleşme değişikliği onaylandı!

Yeşil GYO Ana Sözleşmesinin 7.maddesinin tadilinin görüşülmesi neticesinde değiştirilmesine oy birliğiyle karar verildi. 

Yeşil GYO'nun 2019 yılı olağan genel kurul 2. toplantısı 21 Ağustos'ta!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2019 yılı Olağan genel kurul 2.toplantısı 21 Ağustos 2020tarihinde Cuma günü saat 10:00'da şirket merkezinde gerçekleştirilecek...

yeşil çevre toplantısı Haberi

yeşil çevre toplantısı

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gürsu da bulunan 'Yeşil Çevre Arıtma Tesisi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu' olağan toplantısına katıldı. Çevre konusunda çok hassas davrandıklarını belirten Vali Karaloğlu: "Bugün 'Yeşil Çevre' ile alakalı rutin toplantımızı gerçekleştirdik. Bazı maddelerimiz vardı ve onları görüştük. Debilerle ilgili kararlar alındı. Arıtma tesisimizde 50 bin metre küpten, 150 bin metre küp'e kapasiteyi artıracak olan yeni yatırımlarımızı görüştük. Bu yatırım inşaatımızın %50'si tamamlanmış durumda. İnşallah haziran ayına kadar arıtma tesisimizde ki kapasite artırımımız tamamlanmış olacak. Bu yatırımlarımız sayesinde bölgede bulunan sanayicimizin hem ilave talepleri karşılanacak hem de burada bulunan konutlardan gelecek olan atık su talepleri karşılanmış olacak. Kentin doğusunda önemli bir sorunu gidermiş olacağız. Şu an itibariyle yatırım gayet iyi gidiyor ve temmuz ayında da hizmete girmiş...