29 / 04 / 2024

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar Serisi 6 Ekim'de başlıyor!

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar Serisi 6 Ekim'de başlıyor!

GYODER Akademi tarafından Yeşil Mutabakat Webinar Serisi başlatılıyor. GYODER'in Yeşil Binalar ve Sürdürülebilirlik Komitesi ile beraber hazırladığı Yeşil Mutabakat Webinar Serisi'nin ilki 6 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.



Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı, iklim değişikliğinin engellenmesi ve gelecek nesiller için yeterli kaynakların bırakılması için amacı ile harekete geçen, 2050'ye kadar Avrupa kıtasını iklim nötr yapabilmek konusundaki genel planıyla iklim ve çevre ile ilgili zorlukların üstesinden gelmek için tasarlanan yeni bir büyüme stratejisi. Karbona dayalı ekonomik büyümenin yerine enerji ve kaynak verimli, döngüsel ekonominin esas alındığı karbonsuz bir ekonomik büyüme modelinin oluşturulması amaçlanıyor. 

Ticaretinin neredeyse yarısını Avrupa Birliği ile yapan Türkiye, yeşil mutabakattan en çok etkilenen ülkelerden. 

GYODER'in Yeşil Binalar ve Sürdürülebilirlik Komitesi ile beraber hazırladığı Yeşil Mutabakat Webinar Serisi, sürdürülebilir üretim ve döngüsel ekonomiye uyum ve hazırlık sürecinde, sektöre avantaj sunmak ve sektörü bilgilendirmek için düzenleniyor. 

Webinar serisinde İklim nötr olma yolundaki sürece hız katan Yeşil Mutabakat' ekonomik sosyal ve çevresel yönlerden değerlendirilecek.

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar serisi 6 Ekim tarihinde başlayacak, belirli günlerde yapılarak 17 Kasım'a kadar devam edecek. 

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar serisi tarihleri, konusu ve eğitmenleri şu şekilde:

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar Serisi 6 Ekim de başlıyor!

GYODER Yeşil Mutabakat Webinar Serisi 6 Ekim de başlıyor!

GYODER, Çözüm Platformu'nda gayrimenkul değerlemesi konuşuldu!
 

  


Geri Dön