06 / 05 / 2024

Yeşil Ofis ne demek

Yeşil Ofis ne demek

Viko, WWF-Türkiye tarafından verilen Yeşil Ofis diplomasını WWF-Türkiye Genel Müdürü Tolga Baştak ile VİKO CEO'su Nusret Kayhan Apaydın'ın katılımıyla gerçekleştirilen törende aldı. Viko aldığı diplomayla sektöründe de bir ilki gerçekleştirmiş oldu.

Yeşil GYO 2022'nin ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti? Resmen açıklandı! 

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket 30 Eylül 2022 tarihi itibarıyla 410 milyon 742 bin 617 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Yeşil GYO'nun dönen varlıkları, aktif toplamı ve özkaynakları ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Yeşil Yapı, 2022'nin ilk dokuz ayında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil Yapı, 1 Ocak 2022 - 30 Eylül 2022 dönemini kapsayan faaliyet raporuna göre; şirket söz konusu dönemde 1 milyon 494 bin 399 Türk Lirası hasılat elde etti. Peki Yeşil Yapı'nın 2022'nin ilk 9 ayındaki özkaynakları, toplam varlıkları ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Yeşil GYO 2022'nin ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil GYO, 1 Ocak 2022-30 Haziran 2022 dönemine ilişkin faaliyet raporunu, finansal raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı. Peki Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2022'nin ilk yarısında ne kadar hasılat elde etti? İşte ayrıntılar...

Yeşil Yapı, 2022'nin 3 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil Yapı tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket 1 Ocak 2022- 31 Mart 2022 hesap döneminde 469 bin 325 TL hasılat elde etti. 

Yeşil GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 154 milyon 323 bin 414 TL hasılat elde etti. 

Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO, Kocaeli Körfez arsalarına ilişkin değerleme raporunu yayınladı. Peki Yeşil GYO Kocaeli Körfez arsalarının değeri ne kadar oldu?

Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri belli oldu!

Yeşil GYO Esenyurt'ta yer alan arsalarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporlarını yayınladı. Peki Yeşil GYO Esenyurt arsalarının değeri ne kadar oldu? 

Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Avrupa Birliği’nin, Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olması; Türkiye'nin Yeşil Mutabakat'la daha dikkatli ilgilenmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Peki Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Gittigidiyor'a Yeşil Ofis Sertifikası verildi!

GittiGidiyor, WWF Türkiye'nin (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) Yeşil Ofis Programı'nı başarıyla tamamladı ve "Yeşil Ofis Sertifikası" almaya hak kazandı.

AB "yeşil üretimde" çelik sektörüne destek verecek!

Almanya Ekonomi ve Enerji Bakanı Peter Altmaier, Avrupa Birliği’nin (AB), daha maliyetli de olsa Avrupa çelik sanayisinin “yeşil” olarak yeniden yapılanmasında çelik işçilerine destek vereceğini belirtti. 

Engin Yeşil'in imzasını taşıdı, 15 yıl hapsi istendi!

Engin Yeşil'in başka bir belgedeki imzasını taşıma yoluyla kullanıp 3 milyon dolarlık senetle icra takibi başlattığı ileri sürülen Mustafa Akman için,'Resmi belgede sahtecilik' ve 'Nitelikli dolandırıcılık' suçlarından 15 yıla kadar hapis ve 5 bin güne kadar adli para cezası istendi.

Yeşil GYO'dan olağandışı hareketlerine ilişkin özel durum açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket  tarafından Kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor. 

Aksigorta'ya Yeşil Ofis Diploması!

"Bambaşka sigortacılık" anlayışıyla insana, hayvana ve doğaya katkı sağlayan Aksigorta, Doğal Hayatı Koruma Vakfı'ndan (WWF-Türkiye) Yeşil Ofis Diploması kazandı...

Yeşil Ofis ne demek Haberi

Yeşil Ofis ne demek
Viko, Türkiye'nin Yeşil Ofis kriterlerini taşıyan sayılı kuruluşları arasındaki yerini aldı. WWF-Türkiye tarafından verilen Yeşil Ofis diplomasını almaya hak kazanan firma, sektöründe de bir ilki gerçekleştirmiş oldu. Viko, diplomasını WWF-Türkiye Genel Müdürü Tolga Baştak ile VİKO CEO'su Nusret Kayhan Apaydın'ın ve çalışanların katılımıyla gerçekleştirilen törende aldı. Törende konuşan WWF Türkiye Genel Müdürü Tolga Baştak, "WWF Türkiye'nin Yeşil Ofis Programı, ofisteki mevcut kaynak kullanımını tespit ederek, ofisler için uygulanabilir kaynak yönetimi oluşturmayı ve bu çerçevede çevreye verdikleri zararı azaltmayı hedefliyor. Programa katılan şirketler, bir taraftan doğal kaynaklar üzerinde yarattıkları baskıyı azaltırken diğer taraftan ofis giderlerinde oluşan azalma sebebi ile tasarruf yapmış oluyor"...