29 / 04 / 2024

yeşil vadi 2 iletişim

yeşil vadi 2 iletişim

Türkiye'nin köklü firmalarından, bugüne kadar ürettiği 20 bin konut ile kalite ve güvenin temsilcisi olmayı başaran Ekşioğlu İnşaat’ın farklı özelliklerdeki projelerinden ev almak ve yatırım yapmak için kaçırılmayacak fırsatlar kapınızda...

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Yeşil GYO 2. olağan genel kurul toplantısı 2 Eylül'de!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılına ait 2. olağan genel kurul toplantısını 2 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yeşil GYO İnnovia 2 ve 3'ten 20.6 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 3 projesinde kayıtlı 8 adet, İnnovia 2 projesinde kayıtlı 2 adet, toplam 10 adet bağımsız bölümü Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'den KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satın aldı. 

Yeşil Yapı İnnovia 2 ve 3'teki 10 bağımsız bölümü 20.6 milyon TL'ye Yeşil GYO'ya sattı!

Yeşil Yapı Yönetim Kurulu tarafından, İnnovia 3 projesinde kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2945 Ada 35 parseldeki 8 adet, İnnovia 2 projesine kayıtlı İstanbul ili, Esenyurt ilçesi 2947 Ada 49 parseldeki 2 adet, 10 adet bağımsız bölüm Yeşil GYO'ya KDV hariç 20 milyon 605 bin TL'ye satıldı.

Yeşil GYO, İnnovia 2'den 69 milyon TL'ye bağımsız bölüm aldı!

Yeşil GYO, İnnovia 2 projesinde 7.036,29 metrekarelik ticari bağımsız bölümün Wowwo E Ticaret Telekomünikasyon ve Teknoloji A.Ş.'den KDV hariç 68 milyon 925 bin TL bedelle satın alınmasına karar verildi.  

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Yeşil GYO'nun 2019 yılı olağan genel kurul 2. toplantısı 21 Ağustos'ta!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2019 yılı Olağan genel kurul 2.toplantısı 21 Ağustos 2020tarihinde Cuma günü saat 10:00'da şirket merkezinde gerçekleştirilecek...

Yeşil GYO, Innovia 2'deki 17 konutu 6.7 milyon TL'ye sattı!

Yeşil GYO, Innovia 2 projesindeki 17 adet konut niteliğinde bağımsız bölümün, tapu kayıt ve stok farklılıklarının giderilmesini teminen Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'ye  KDV hariç toplam  6 milyon 757 bin 442 TL bedelle satılmasına karar verdi.

Yeşil GYO'nun olağanüstü genel kurul 2'nci toplantısı gerçekleşti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağanüstü genel kurul 2. toplantısının detaylarını paylaştı.     

yeşil vadi 2 iletişim Haberi

yeşil vadi 2 iletişim

Son dönemde Sakarya’da yükselen değer olarak kabul edilen Karasu’da yatırımcısına ciddi oranda avantaj sağlayan Ekşioğlu Projeleri, hem mimarisi ile hem de iyi bir yatırım olma özelliği ile başarılı bir satış grafiği sergiliyor. Sadece 10.000 TL peşin vererek, 42.500 TL’den başlayan fiyatlarla, 5 yıldızlı otel ve site sosyal yaşam özellikleri taşıyan projeler, bölgenin  ilk  projeleri olma özelliğini taşıyor. 


Gayrimenkul sektörünün kaliteli projeler üreten firmalarından Ekşioğlu İnşaat, başarılı konut projelerine imza atarken, çevreci yaklaşımını da ön plana çıkarıyor. Sakarya’nın hızla gelişen değeri Karasu‘da çağdaş bir hayatın kapılarını açacak olan projeleri ile doğayla dost bir ortamda konforlu, huzurlu ve renkli bir yaşama kavuşuyor. 24 ay 0 faiz, 6 yıl Ekşioğlu inşaat garantisi, süresiz değerinde takas imkanı, plajlar ve her projede dev havuzlar, çocuk...