27 / 04 / 2024

yeşil vadi konutları satış şartnamesi

yeşil vadi konutları satış şartnamesi

Gaziantep TOKİ Yeşilvadi başvuru dönemi 7 Ekim 2013 ve 22 Ekim 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek. TOKİ Gaziantep Yeşilvadi Evlerinde satış ihalesi ise 23 Ekim 2014'de gerçekleşecek...

Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Yeni Proje

Portaş Dikmen Vadi Konutlar, Ankara ili Çankaya ilçesi Dikmen semtinde Portaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. Portaş Dikmen Vadi Konutları satışa çıktı! Peki Portaş Dikmen Vadi Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Portaş Dikmen Vadi Konutları ile ilgili detaylar...

Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay taksit fırsatıyla!

Yeşil İnci Villaları, Yeşil Vadi tarafından,  İstanbul’un her geçen gün değerine değer katan ilçesi Silivri’de inşa ediliyor. Yeşil İnci Villaları 2'de son fırsat villanın satışı devam ediyor.

Yeşil Vadi Konsept Yeşil Mahalle lansman fiyatlarıyla satışta! 15 ay 0 faiz imkanı!

Türkiye’nin ilk bungalov mahallesi Yeşil Mahalle projesi satışa sunuldu. Teslimleri 10 ay sonra yapılacak olan projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi’nden 5 ilde taksitle arsa fırsatı!

Yeşil Vadi Arsa Ofisi, 24 aya kadar olan taksit imkanlarıyla Türkiye’nin beş ilinde isteyen kişileri arsa sahibi yapıyor. Peki, Yeşil Vadi Arsa Ofisi, hangi illerde arsa satıyor, kaç taksit yapıyor? İşte detaylar…

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı! 

Yeşil Vadi Arsa Ofisi'nin cirosu BizDevAllStars ile yüzde 300 arttı. İşte BizDevAllStars ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Yeşil Vadi Konakları'nda 200 metrekare daire 5.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. İstanbul Anadolu 17. İcra Dairesi, Yeşil Vadi Konakları'ndaki 200 metrekarelik daireyi  5 milyon 680 bin TL'ye icradan satıyor. İşte ev alacakların merak ettiği satışa ilişkin tüm detaylar...

Malatya Yeşil Topsöğüt konutları inşaatı durduruldu mu?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi tarafından inşa edilen Yeşil Topsöğüt konutları inşaatının imara aykırı bir şekilde gerçekleşmesi sebebiyle durdurulduğu iddia edildi. 

Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tüm dünyayı derinden etkileyen koronavirüs pandemisi nedeniyle müstakil ve bahçeli evlere talep yükselince artınca emlak firmaları da bu ihtiyacı karşılamayla ilgili projeler üretti. Bu ihtiyaçtan hareketle yola çıkan Huzzak Yeşil Vadi Orman Evleri Projesi tamamlanıyor.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi kuruldu!    

Yeşil Vadi Group Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdala Taha A. Mohamed Wahdan, Ali Gasim Ali Elyaharri ve Yaser A. Nasser Gümaan ortaklığında kuruldu.

Ziraat Bankası Yeşil Ev Konut Kredisi kampanyası!

Ziraat Bankası enerji tasarrufu bulunan konutlar için yüzde 0.99’dan başlayan faiz oranları ile avantajlı Yeşil Ev Konut Kredisi ürünü kullandırıyor.

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Bizim Yeşil Vadi teslimleri!

Ankara Yenimahalle'de Sınırlı Sorumlu Bizim Yeşil Vadi Konut Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilecek olan Bizim Yeşil Vadi projesi 35 bin 95 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 

yeşil vadi konutları satış şartnamesi Haberi

yeşil vadi konutları satış şartnamesi

TOKİ Gaziantep Yeşil Vadi Konutları'nda 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipi yer alıyor. 6 blok şeklinde tasarlanan Yeşil Vadi Konutları'nın başvuruları 7 Ekim 2013 tarihinde başladı. 


Yeşil Konutlarında yer alan daireler 90 metrekare, 114 metrekare ve 121 metrekare büyüklüğe sahip. Gaziantep TOKİ Yeşilvadi başvuru dönemi 22 Ekim 2013 tarihinde son bulacak ve 23 Ekim 2014 tarihinde ise ihalesi yapılacak.


28 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Yeşil Vadi TOKİ Evleri'nin sosyal olanakları arasında çocuk  oyun alanları, süs havuzu, otopark, oturma alanları ve spor alanları yer alıyor. 


Yeşil Vadi Konutları satış şartnamesi için