08 / 07 / 2024

Yeşil Yol turizm

Yeşil Yol turizm

Eski TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Bayraktar: Yol yapımında eğer bir ağaç kesilmek zorunda kalınırsa Orman ve Su İşleri Bakanlığı taahhüt etmiştir.Bir ağacın karşısında asgari beş ağaç dikilecektir" dedi.

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Yeşil Koru İnşaat Turizm Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyar 380 milyon 729 bin 682 TL sermaye bedeli ile Sarıyer’de, Levent Lezgin Kılınç tarafından kuruldu.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şile Yeşilçam Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi Şile’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Özge Demirbilek tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Mavi Yeşil Enerji Danışmanlık İnşaat Turizm Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Türkiye’nin ilk 'Yeşil Şehir Eylem Planı' İzmir için hazırlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Yeşil Şehir Eylem Planı ve İzmir Sürdürülebilir Enerji ve İklim Eylem Planı’nı hazırladı. Her iki planda 61 eylem belirleyen Büyükşehir, İzmir’in iklim ve diğer çevre konularına ilişkin 2030 yılına kadarki yol haritasını belirledi.

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya ret kararı!

Karadeniz yaylaları için bir doğa talanı olan Yeşil Yol projesinin iptali için açılan davaya '' kamu yararı taşıdığı'' nedeniyle ret kararı verildi.

CHP’li belediyede yeşil alan vurgunu!

CHP’li Ataşehir Belediyesi’nin İmar Komisyonu Başkanı ile Meclis Üyesi’nin, imar planında ‘yeşil alan’ olarak görünen kendilerine ait arsaları usulsüz olarak turizm ve ticaret alanına çevirerek milyonluk rant elde ettiği ortaya çıktı.

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yeşil Land Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Land Turizm Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A. Saad Bashkel ve Anas Aldroobı ortaklığında kuruldu. 

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşil Bahçem Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Ateşoğlu tarafından kuruldu. 

Yeşil Yol projesi 2018 yılında tamamlanacak!

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi (DOKAP) Başkanı Ekrem Yüce, Yeşil Yol Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. Ekrem Yüce Yeşil Yol projesinin 2018 yılında tamamlanacağını söyledi. 

Yeşil Yol turizm Haberi

Yeşil Yol turizm

Yeşil Yol Projesinin hazırlandığı dönemde TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı olan Nusret Bayraktar, "Yeşil yolla ilgili proje tamamlanırsa yaklaşık 1,5 milyar dolarlık harcama karşılığında, yılda 2 milyon turistin gelip geçeceği bu yollarda bırakacağı döviz, yaklaşık 5 milyar dolar" dedi.


Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karadeniz'in yaylalarının "bacasız sanayi" diye adlandırılan turizmin can damarları arasında olduğunu, kültür ve doğa turizminin de Karadeniz'in önemli bir parçası olduğunu anlattı.


Plansız ve kaçak yapılaşmanın önemli bir sorun olduğunu vurgulayan Bayraktar, "İstanbul'da, Ankara'da, İzmir'de, Karadeniz'de ve yaylalarda bugüne kadar plansız yapılaşma maalesef korumanın yerine beton yığınlarına dönüştürülmüş. Bahsedilen alanlardaki yolların büyük bölümü aslında şuan karşı çıkanların 'yaylalarımıza yol gelsin' diyerek gizli ve kaçak yaptıkları yollarla doludur.  Bu direnişte bulunanların kendi ticari mekanizmalarına baktığımızda...