18 / 05 / 2024

Yeşilhisar projeleri

Yeşilhisar projeleri

İçme suyu hattının ve atıksu arıtma tesisinin açılışı yapılacak 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olan ilçeler, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile tanışmaya devam ediyor.

Yeşilhisar'da içme suyu hattının açılışı yapılacak!

30 Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olan ilçeler, Kayseri Büyükşehir Belediyesi 'nin yatırımları ile tanışmaya devam ediyor. Tamamlanan yatırımlar hizmete açılıyor.

TOKİ Kayseri Yeşilhisar 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kayseri Yeşilhisar’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Kayseri Yeşilhisar sosyal konut projesi

TOKİ Mardin Yeşilli’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Yeşilli

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Mardin’de de yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Mardin Yeşilli Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projeleri tamam!

Yeşil GYO'nun Innovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinde inşaat çalışmaları tamamlandı. Projelerde teslimlere geçilmesi planlanıyor...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Kayseri Yeşilhisar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31462 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Kayseri'de 6 ilçeye millet bahçesi müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza'da millet bahçesi inşa edileceğini açıkladı. 

Yeşil GYO'nun yarım kalan projeleri için sözleşme imzalandı!

Yeşil GYO'nun kredi borclarının tasfiyesi, protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla olusturulucak olan ilave finansman ile İnnovia 4, İnnovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinin tamamlanması için mutabakat saglandı. 

Şafak Sezer Toskana Vadisi'ndeki villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor!

Yer aldığı sayısız dizi ve film projeleri ile Türkiye'nin sevilen isimlerinden olmayı başaran Şafak Sezer 2011 senesinde Büyükçekmece'deki Toskana Vadisi'nden 7.3 milyon TL'ye satın aldığı villasını 9.7 milyon TL'ye satıyor...

Kayseri'de definecilerin tahrip ettiği kilisede yıkılma tehlikesi!

Kayseri Yeşilhisar'da bulunan Agios Eustatios Kilisesi, definecilerin birçok defa yaptığı kazı çalışmaları ile tahrip edilmişti. Yıkılma tehlikesi yaşayan kilisenin restore edilmesi talep edildi.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!

Türkiye'nin 81 şehrinde "Daha çok yeşil" anlayışı doğrultusunda millet bahçeleri, hizmete alınıyor. Peki millet bahçeleri projelerinde son durum ne? Kaç tane millet bahçesi yapılacak. İşte Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla...

Kayseri'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Kayseri İli, Yeşilhisar, Yahyalı ve Develi ilçeleri sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31126 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yeşilhisar projeleri Haberi

Yeşilhisar projeleri


İçme suyu hattının ve atıksu arıtma tesisinin açılışı yapılacak 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle birlikte Büyükşehir Belediyesi sınırlarına dahil olan ilçeler, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yatırımları ile tanışmaya devam ediyor. Bir yandan projeleri hazırlanan yatırımların temelleri atılırken bir yandan da tamamlanan yatırımlar hizmete açılıyor. Bu kapsamda 16 Ocak Cuma günü Yeşilhisar'da yapımımı tamamlanan iki önemli yatırımın açılışı yapılacak. 

Yeşilhisar'a kesintisiz ve kaliteli içme suyu sağlayacak içme suyu hattı ile atıksu arıtma tesisinin açılışının yapılacağı tören Yeşilhisar Belediyesi önünde saat 12.30'da başlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Ozhaseki'nin yanısıraçok sayıda protokol mensubu ve davetlinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan törene Yeşilhisar halkının da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.



Kayseri...