12 / 05 / 2024

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Anıl Arif Gürlek ve Ömer Kuru ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu.

Silivri Yeşil Life Villaları yılbaşında teslim! Peşin ödemelerde indirim fırsatı!

YSL Grup Yapı-İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yeşil Life Villaları'nın teslimlerinin yılbaşında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 9 oda 2 salon villaların yer aldığı projede peşin ödemelerde indirim imkanı da sağlanıyor. 

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Group Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Çetin Yıldız, Hikmet Gökçe ve Yeşil D İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ortaklığında kuruldu.

Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edesay Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Yeşilnacar tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilmen Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yeşilmen tarafından kuruldu.

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hosseın Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Hizm.İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Hosseın Ghaseranı ve Rıdvan Yel ortaklığında kuruldu.

GYODER Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat'ta!

GYODER Akademi Yeşil Bina Uygulamalarının Faydaları webinarı 9 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Gayrimenkul İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yeşilova tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe yeşil bina dönüşümü!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, artık yeşil sertifikalı, doğayla uyumlu yapı sınıfının sayısını artırmak, vatandaşın yeni jenerasyona göre yaşam ihtiyacına uygun konut planlamaları gerçekleştirmek, kentsel dönüşümü ruhu olan şehirlere entegre etmek gerektiğine dikkat çekti.

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Mimari Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Cındır tarafından kuruldu.

Türk demir-çelik endüstrisinde Yeşil Mutabakat dönüşümü 2025'e kadar yapılmalı!

Türk Demir Çelik Sanayisi AB Yeşil Mutabakatı'ndan en çok etkilenecek sektörlerden biri olacak. Bu nedenle sektörde Yeşil Mutabakat dönüşümünün 2025'e kadar tamamlanması gerektiği ifade ediliyor.

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Zzem Gayrimenkul İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Maltepe’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Mustafa Oğuz  tarafından kuruldu.

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Anıl Arif Gürlek ve Ömer Kuru ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi'nde kuruldu. 


Yeşilırmak Gayrimenkul İnşaat Proje ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri,mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufahakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane...