26 / 05 / 2024

Yeşilırmak kültür turizmi

Yeşilırmak kültür turizmi

Yeşilırmak projesiyle turizm gelirlerini dörde katlamak isteyen AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, şehirde uzun yıllardan beri hayali kurulan projeyi hayata geçirmekte kararlı...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Morgan Kültür Turizmi Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Bahçelievler’de 100bin TL sermaye bedeli  ile Zeki    Zhang tarafından kuruldu.

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilırmak Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Küçük tarafından kuruldu.

Sultangazi'ye kültür merkezi inşa edilecek!

Sultangazi Belediyesi, Uğur Mumcu Mahallesi’ne ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için yeni bir kültür merkezi inşa ediyor. 

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Antalya kültür merkezi inşaatı durduruldu!

Geçen şubat ayında temeli atılan Antalya'nın Serik ilçesindeki kültür merkezi inşaatı durduruldu. 

Ankara Yenimahalle'ye 5 yeni kültür merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yenimahalle Belediyesi, ilçeye 5 yeni kültür merkezi kazandırıyor.

Antalya Türkan Şoray Kültür Merkezi 26 Ekim'de açıldı!

Antalya Muratpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Türkan Şoray Kültür Merkezi, yeşilçam yıldızı Türkan Şoray'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Yeşilyurt Kültür Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar’da inşaatına başlanan Yeşilyurt Kültür Merkezi çalışmalarını yerinde denetledi.

Melikgazi Kültür Merkezi yenileniyor!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Melikgazi Belediyesi, ilçedeki kültür merkezini baştan aşağı yeniliyor.

Yeşilırmak kültür turizmi Haberi

Yeşilırmak kültür turizmi

Şehrin içinden geçen Yeşilırmak, Kanal İstanbul benzeri bir çalışma ile ayağa kalkıyor. Optimar tarafından yapılan ankette bölge halkı yüzde 87 ile projeyi destekliyor.


Yeşilırmak projesiyle turizm gelirlerini dörde katlamak isteyen AK Parti Tokat Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, şehirde uzun yıllardan beri hayali kurulan projeyi hayata geçirmekte kararlı. Yeşilırmak'ın su yatağı genişletilerek, çevre düzenlemeleri ve rekreasyon alanları oluşturularak, şehrin turizm ve ekonomisine hayat verilecek. Kirliliği ve çevresinin bakımsızlığı nedeniyle yıllarca şehirde yaşayanlardan ilgi görmeyen Yeşilırmak, Eroğlu'nun vizyoner projesi ile hayata dönmeye hazırlanıyor.


OSMANLI SALTANAT KAYIKLARI TOKAT YOLUNDA


İlk olarak Yeşilırmak su yatağının genişletileceğini belirten Eyüp Eroğlu, 'Yeşilırmak'ta su yatağı yeteri kadar geniş. Fakat biz biraz daha açmaya çalışacağız. Keyifli ortam oluşturmak amacıyla led aydınlatma sistemi ile farklı bir görsellik katacağız. Ekolojik dengeyi...