25 / 05 / 2024

yeşillendirme çalışmaları

yeşillendirme çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen`in talimatıyla kent merkezindeki yeşil alan, kavşak, ana ve ara arterleri yeniden gözden geçiren Fen İşleri ekipleri, hafta sonu 2 bin ağacı toprakla buluşturdu.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Malatya Yeşilyurt'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Turgut Özal Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projelerini inceledi.

Malatya Yeşilyurt kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Malatya Yeşilyurt Belediyesi ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi. 

Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap çalışmalarında son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile 270 Bin metrekare alanda inşa edilecek olan Yeşildirek Kentsel Dönüşüm Projesinin 40 Bin metrekarelik birinci etabında çalışmalar başladı.

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’ye kurulacak hastaneler için yapılan çalışmalar görüntülendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı salgın hastanelerinin yapımı için başlayan çalışmalar havadan görüntülendi.

Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü model çalışmalarının sonuna gelindi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dönmez, Ar-Ge kültürünün oluşturulmasının önemine işaret ederek "Ar-Ge'de Türkiye'ye özgü bir model üzerinde çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah yakında sizlerle de paylaşacağız." ifadesini kullandı.

Ekrem İmamoğlu: İki metro hattının çalışmalarını yeniden başlattık!

Kamu bankalarının göreve başladıkları andan itibaren İBB'ye mesafeli durduğunu ifade eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yurt dışından aldıkları kredilerle iki metro hattının çalışmalarını yeniden başlattıklarını söyledi... 

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Kocasinan Belediyesi'nin imar çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, seçim çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Çarşamba'daki dönüşüm çalışmaları Türkiye'ye örnek oluyor!

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.  

Ataköy Millet Bahçesi'nde çalışmalar başladı!

Mülkiyeti TOKİ'ye ait olan İstanbul Bakırköy Ataköy'de 564 ada 160 parselde bulunan tarihi Baruthane arazisinde çalışmalar başladı.

Yeni Tokat Havalimanı'nda çalışmalar başladı!

Tokat’ta yaklaşık 115 milyon TL’ye ihale edilen yeni havalimaninda başlayan pist apron ve taksiyolu imalatlarına ait çalışmalar hızla devam ediyor. 

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

yeşillendirme çalışmaları Haberi

yeşillendirme çalışmaları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kenti yeşillendirme çalışmalarını sürdürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen`in talimatıyla kent merkezindeki yeşil alan, kavşak, ana ve ara arterleri yeniden gözden geçiren Fen İşleri ekipleri, hafta sonu 2 bin ağacı toprakla buluşturdu. Fen İşleri Daire Başkanlığı`na bağlı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü çalışanları, süs eriği, mavi ladin, kırmızı çınar yapraklı akça ağaç, ters huş, süs kirazı ve çalı grubundan oluşan ağaçları, belirlenen yerlere dikti. Kış mevsimine karşı dayanıklı olan ağaç türleri, itinalı bir şekilde ana ve ara arter, kavşak, refüj ve caddelerdeki kaldırımlara dikilerek, kent estetiğine kazandırıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen vatandaşlar, "Büyükşehir Belediyemiz, yeşil bir Erzurum için sürekli çalışıyor. Kış mevsimi öncesi yapılan bu çalışmayla kent iklimine uygun ağaçlar toprakla buluştu. Belediyemize kent estetiği ve...