04 / 05 / 2024

Yeşilpark Cadde

Yeşilpark Cadde

Bağdat Caddesi Göztepe’de yer alan Yeşilpark Cadde Projesi’nde avantajlı ödeme planlarının sunulduğu kampanya dahilindeki imkanlardan yararlanmak için son gün 31 Aralık 2015.

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim!

Kadıköy Yeşilpark Cadde iletişim için 0216 360 06 56 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredisi ile 120 ay vade imkanı sunan projede 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daire seçenekleri yer veriliyor.

Yeşilpark Cadde nerede?

Yapı Merkezi İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeşilpark Cadde Konutları 2 blok halinde yükseliyor. Projenin 2016 yılının Temmuz ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Yeşilpark Cadde nerede?

Cadde Çerkezköy geliyor! Yeni proje!

Power İnşaat, Tekirdağ Çerkezköy’de hayata geçireceği Cadde Çerkezköy AVM projesi için start verdi.  234 daire, 27 ofis ve 69 ticarethanenin yer alacağı  proje 819 milyon 63 bin 468 TL'ye mal olacak.

İdealist Cadde'deki 10 bağımsız bölüm 18.1 milyon TL'ye satıldı!

İdealist Cadde projesinde yer alan 10 bağımsız bölüm KDV Dahil 18 milyon 80 bin TL'ye satıldı. 

İdealist GYO, İdealist Cadde'den 16.9 milyon TL'ye 9 ticari ünite satın aldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki 9 adet ticari üniteyi 16 milyon 965 bin TL'ye satın aldı. 

Gayrimenkulde açık cadde trendi geri döndü!

Pandemiyle birlikte sosyal izolasyonun geri dönmesi, konuttan AVM’ye kadar birçok gayrimenkul projesinde açık cadde trendini öne çıkardı. 

İdealist Koru ve İdealist Cadde'nin toplam geliri 21.2 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden İdealist Koru-İdealist Cadde'nin yüklenicisi ile yapılan sözleşmeye ek-10 nolu protokol ile arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri 15 milyon 70 bin TL'den 21 milyon 250 bin 207,98 TL'ye yükseldi. 

Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı!

Küçükçekmece Cennet’te cadde restoranı olarak kapılarını açan yeni restoranıyla Tavuk Dünyası, İstanbul’daki şube sayısını 77’ye çıkardı.

Avcılar Yeşilkent'te 2 okul inşaatı tamamlandı!

Avcılar Yeşilkent'te yatırım çalışmaları hız kesmiyor. Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli, "Neredeyse her cadde de çalışma yapıyoruz. Tamamlanan iki okulumuz 24+24 olmak üzere toplam 48 derslik açılmaya hazır" dedi.

Abdi İpekçi Caddesi yenilendi! 7 milyon TL'ye mal oldu!

Türk markaları için dünya ölçeğinde bir cadde olması planlanan Abdi İpekçi Caddesi yenilendi. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, caddenin 7 milyon TL'ye yenilendiğini söyledi...

Cadde mağazaları ve ofis kiraları yüzde 22 geriledi!

Cushman&Wakefield tarafından hazırlanan rapora göre yılın ilk çeyreğinde 2017'nin aynı dönemine göre cadde mağazaları ve ofis kiraları kura bağlı olarak yüzde 22'ye varan oranlarda geriledi.

Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı! 449 bin TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün güçlü temsilcileri MESA, ASLAN YAPI ve CABA ortaklığıyla, İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de hayata geçirilen Mesa Cadde'nin lansmanı yapıldı.

Sur Yapı Antalya cadde dükkanları satışta! 209 bin TL'ye!

1 milyon 300 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Sur Yapı Antalya projesinde cadde dükkanları 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Proje tamamlandığında 70 bin kişinin yaşaması öngörülüyor...

Cadde Life Eyüp'te 450 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özsaha İnşaat'ın Eyüp'te konumlandırdığı Cadde Life projesinde 2+1 daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 Mart'ta yapılacak...

Cadde 54'ün lansmanı yapıldı! Metrekaresi 3 bin 800 TL'ye!

Sakarya Serdivan’da hayata geçirilen Cadde 54 projesi bugün Çırağan Sarayı'nda düzenlenen toplantıyla tanıtıldı. Projede yer alan studio rezidansların metrekaresi 3 bin 800 TL’den, ofislerin metrekaresi ise 6 bin TL’den başlıyor.

Yeşilpark Cadde Haberi

Yeşilpark Cadde

Yapı Merkezi’nin Yeşilpark Cadde projesinde Aralık ayına özel yılsonu kampanyası! 


Bağdat Caddesi Göztepe’de yer alan Yeşilpark Cadde Projesi’nde avantajlı ödeme planlarının sunulduğu kampanya dahilindeki imkanlardan yararlanmak için son gün 31 Aralık 2015. 


Bu kampanya sınırlı sayıda daire için geçerli olacak!


Yeşilpark Cadde Projesi, İstanbul’un en değerli bölgelerinden olan Bağdat Caddesi Göztepe’de inşa ediliyor. Yapı Merkezi markasının ayrıcalığıyla hayata geçirilen ve zemin+13 katlı 2 bloktan oluşan Yeşilpark Cadde’de 3+1 normal kat daire seçeneklerinin yanı sıra, 4+1 dubleks daire seçenekleri de bulunuyor.


Yeşilpark Cadde Projesi, güçlü lokasyon avantajının yanı sıra, panoramik ada ve deniz manzarası, iki araçlık kapalı otopark, açık yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, yerden ısıtma ve güvenlikli site konsepti ile sizlere hayal ettiğiniz yaşam kapılarını Bağdat Caddesi’nde açıyor. Projenin teslim tarihi Temmuz 2016’dır.


Garanti...