17 / 05 / 2024

Yeşilvadi Parkına yeni havuz

Yeşilvadi Parkına yeni havuz

Şahinbey Belediyesi Hanımlar Yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu ardından 3'ncü kapalı yüzme havuzunu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi Parkı içerisine yapıyor.

Dul ve yetim aylıkları bu yıl kaç lira? Rakamlar tek tek sıralandı! Dul ve yetim aylığına yeni zam geldi mi? 

En düşük emekli maaşının 5 bin TL'den 7 bin 500 TL'ye yükselmesinden sonra, dul ve yetim aylıkları araştırılmaya başlandı. Peki dul ve yetim aylıkları bu yıl kaç lira? Dul ve yetim aylığına yeni zam geldi mi? 

Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk sayısına göre 650 TL'ye varan destek ödemesi yapılıyor. Anne babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlar PTT'den anında alıyor! Çocuk yardımına yeni zam geldi mi?

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Şirketi Küçükmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel ve  Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilvadi Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  1  milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Demirel  ve Rafet Orhan tarafından kuruldu.

Ziraat GYO'nun sermayesinin 4.7 milyar TL'ye çıkarılmasına SPK'dan onay!

Ziraat GYO'nun sermayesinin 3 milyar 520 milyon 215 bin TL'den 4 milyar 693 milyon 620 bin TL'ye çıkarılmasına istinaden Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Hisse Senetlerinin Nev'i" başlıklı 7. maddesinin tadili SPK tarafından onaylandı.

Samsun Belediyesi çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi inşa ediyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Adnan Kahveci Parkı içerisindeki çocuk parkına Kent Yönetim Merkezi yapmak amacıyla inşaata başladı. Kent Yönetim Merkezinin, yeşil alandaki çocuk parkının içine yapılacak olması vatandaşlardan tepki çekti. 

Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konut yapılması için imar planı hazırlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kartal Şehir Parkı'na 17 katlı konutların yapılması, Çavuşlu’daki eski taşocağının ise millet bahçesine dönüştürülmesi amacıyla yeni imar planı hazırladı.

Yapıforumu yeni üye alımlarına başladı!

Yapı sektöründe faaliyet gösteren tüm profesyonellerin, bilgi alışverişi yaptığı ve mesleki alanda çalışmalarını geliştirebildikleri YapıForumucom yeni üye alımlarına başladı.

Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na Karadeniz kültürel mimarisine uygun evler inşa edilecek!

Giresun'un Dereli ilçesi Yavuzkemal beldesinde bulunan Ağaçbaşı Tabiat Parkı'na turizm amaçlı küçük evler yapılıyor.

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Huzzak Yeşilvadi Orman'da 2.2 milyon TL'ye 3+1!

Huzzak Yapı tarafından hayata geçirilen Yeşilvadi Orman projesinde 3+1 villaların fiyatları 2 milyon 219 bin 80 TL'den, 4+1 villaların fiyatları ise 2 milyon bin 670 bin 18 TL'den başlıyor.

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Yeşilvadi Parkına yeni havuz Haberi

Yeşilvadi Parkına yeni havuz

İlçe genelinde yapılan kapalı yüzme havuzları ile ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu. şuana kadar Hanımlar yüzme havuzu ve Akkent yüzme havuzu olmak üzere iki havuz yaptık. 


Hanımlar Yüzme havuzu, spor ve kültür merkezi 5 katlı bir kompleks şeklinde olup, tamamen hanımlara özel bir tesis olarak hizmet veriyor. 


Tesisimizde Yüzme havuzu yanı sıra, Spor Salonları, Türk Hamamı, Kafeterya, Sauna, Çok amaçlı Salon, Kreş, Hobi Kursları, Sanat Galerisi, Meslek Edindirme Kursları, Restoran ve Kabul Günü Salonu bulunmaktadır.Akkent Spor köyü içerisinde hizmete  sunduğumuz Yüzme havuzumuz ise erkeklere yönelik hizmet vermekte olup. 

üçüncü yüzme havuzumuzu 1.700.000 metrekare alanla sahip Türkiye'nin en büyük parla olan Yeşilvadi Parkımız içerisine yapıyoruz. 12,5 metre eninde 25 metre uzunluğunda bir alana sahip olan havuzumuz 4644 metrekare inşaat alanına...