11 / 05 / 2024

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aslan Yeşilmen, Zeki Yıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ocak'ta kuruldu.

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Alman İnşaat Taahhüt Hafriyat Emlak Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kartal’da yapıldı.

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

A Buıld Tech İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Buıld Tech İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  300 bin TL sermaye bedeli  Fadı Hablı tarafından kuruldu.

Bcnk İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Bcnk İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Bcnk İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Ümraniye’de yapıldı.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Ev Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Kezban Vural tarafından kuruldu.

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ae Akyüz İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Erkan Akyüz ve İlker Seven ortaklığında kuruldu.

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ak-Taş Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Taşören İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Quick Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Quick Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Quick Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılelma Taşımacılık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi

Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Aslan Yeşilmen, Zeki Yıldız tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 16 Ocak'ta kuruldu. 


Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Yeşilyıldız İnşaat Taahhüt Danışmanlık Madencilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Cumhuriyet Mahallesi, Aşık Veysel Caddesi,...