04 / 05 / 2024

Yeşilyol Projesi nerede

Yeşilyol Projesi nerede

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'deki yaylaları bir birine bağlayacak olan Yeşilyol Projesi kapsamında yatırımlara başladı. Bu kapsamda finansman için 8 milyon TL (trilyon) kaynak ayrıldı.

Yeşilce Aydos nerede?

Yeşilce Aydos projesi KİPTAŞ tarafından hayata geçiriliyor. 331 dairenin yer aldığı projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler bulunuyor. Peki Yeşilce Aydos nerede?

Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

KİPTAŞ imzası taşıyan Yeşilce Aydos projesi 331 adet daireden meydana geliyor. Projede 36 ay vade farksız ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Yeşilce Aydos nerede? İşte açık adres!

Kiptaş Yeşilce Aydos nerede?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Yeşilce Aydos projesi satışa çıktı. Daire fiyatlarının 284 bin TL'den başladığı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor. Peki Kiptaş Yeşilce Aydos nerede?

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

Ön taleplerin devam ettiği Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi dükkan ve ofislerden meydana geliyor. Peki Emlak Konut Kayabaşı Bölge Parkı Ticarileri projesi nerede?

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Bu ay içerisinde satışa sunulacak olan Yücel Sitesi projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Sitesi projesi nerede? İşte lokasyon!

Kent İncek, Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor!

Kent İncek kişi başına düşen 14 metrekare yeşil alan İle Ankara’nın en yeşil projesi olmayı hedefliyor. Büyükşehirlerde yeni konut projeleri birbiri ardına yükselerek, yeni yaşam merkezleri oluştururken, firmaların en büyük kozu yeşil alan ve peyzaj oluyor.

Polat Ev Göztepe projesi nerede?

İstanbul Anadolu Yakası Göztepe’de inşa edilen Polat Ev Göztepe projesi 87 adet daireden meydana geliyor. Projede daire fiyatları 1 milyon 250 bin TL’den başlayarak değişiyor. Peki Polat Ev Göztepe projesi nerede?

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek?

TOKİ Tuzla projesi nerede inşa edilecek sorusunun yanıtı henüz belli olmadı. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan Silivri ve Pendik-Tuzla'da 5’er 10’ar bin konut üreteceklerini söyledi.

Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Gap İnşaat tarafından hayata geçirilen Taksim 360 Rezidans Evleri 500 milyon dolar yatırım bedeliyle inşa ediliyor. Peki Tarlabaşı 360 projesi nerede?

Vadi Koru projesi nerede?

İnvest İnşaat tarafından hayata geçirilen Vadi Koru projesinde 246 adet konut ve 92 adet ofis bulunuyor. Vadi Koru projesi nerede?

Polatyol Yapı Eston projesi nerede?

Polatyol Yapı imzasıyla hayata geçirilen Polatyol Yapı Eston projesi 1.128 konut ve 16 dükkandan meydana geliyor. Peki Polatyol Yapı Eston projesi nerede?

Yeşilyol Projesi nerede Haberi

Yeşilyol Projesi nerede

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yeşilyol Projesi'nin Trabzon ve Doğu Karadeniz için önemine dikkat çekerken, bu kapsamda üzerlerine düşen görevi yerine getirmekte olduklarını ifade etti. Büyükşehir Belediyesi'nin imkânları ile Tonya Erikbeli Yaylası ile Sultan Murat Yaylası ve Uzungöl-Demirkapı bölgesindeki Haldizen Yaylası'nın yollarının yapımı için harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:


İHALELER TALİMATLANDIRILDI FİNANSMAN AYRILDI


"Büyükşehir Belediyesi olarak Yeşilyol kapsamında şuan Tonya Erikbeli Yaylası'nın Yolu'nun ihalesinin yapılmasını talimatlandırmış ve finansmanını ayırmış bulunmaktayız. Sultan Murat Yaylası'nın yolunun yarısı asfaltlanmıştı diğer yarısının asfaltlanması için ihale talimatı vermiş ve kaynağını ayırmış bulunmaktayız. Yine Uzungöl Demirkapı tarafında olan yolunda, Yeşilyol kapsamında, Haldizen Yaylası diye isimlendirdiğimiz bölgedeki yolunun toplam ihalesini hazırlamış ve talimatını ilana...