16 / 05 / 2024

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği iletişim

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği iletişim

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Yeşilyurt tarafından 60 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Aralık'ta kuruldu.

Malatya Yeşilyurt Belediyesi'nden 18 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, Malatya ili, Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi 1232 ada 1 parselde bulunan gayrimenkulü 18 milyon TL'ye satıyor...

Yeşilyurt Belediyesi'nden 27.8 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesi'ne ait olan 7 adet gayrimenkul toplamda 27 milyon 883 bin 499,500 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 14 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

ÖİB Malatya Yeşilyurt'taki 2 gayrimenkulün satışını onayladı!

Malatya Yeşilyurt'a bağlı Kuyulu Mahallesi'ndeki 2 parselin satışı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile İlgili Karar kapsamında onaylandı..

Yeşilyurt Belediyesi'nden 6.2 milyon TL'ye satılık 22 arsa!

Yeşilyurt Belediyesi, Mollakasım Mahallesi'nde yer alan 22 adet arsayı ihale ile satışa sunuyor. Toplam muhammen bedeli 6 milyon 249 bin 498 TL olarak belirlenen gayrimenkulün satış ihalesi 27 Eylül'de yapılacak.

Yeşilyurt Belediyesi'nden 9.4 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Yeşilyurt Belediyesi, Yakınca Mahallesi'ndeki 5 dükkan ile Gedik Mahallesi'ndeki 10 meskeni toplam 9 milyon 485 bin 225 TL'ye ihale ile satıyor...

ÖİB Malatya Yeşilyurt'taki 5 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Malatya ili, Yeşilyurt ilçesi, Kuyulu Mahallesi'ndeki 5 gayrimenkulü özelleştiriyor..

Malatya Yeşilyurt'ta 3.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Malatya İli, Yeşilyurt İlçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan fabrika için 3 milyon 487 bin 830 TL bedel isteniyor.

Malatya Yeşilyurt'taki imar planı değişikliği itirazları reddedildi!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, tta Gayrimenkul'ün Malatya Yeşilyurt ilçesi Yakınca mahallesindeki imar planı değişikliği itirazlarını reddetti. Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

TTA Gayrimenkul Malatya Yeşilyurt ihalesi iptal edildi!

tta Gayrimenkul A.Ş. Genel Müdürlüğü,Malatya Yeşilyurt ilçesi İkizce'deki aanayi ve depolama alanı, konut dışı kentsel çalışma alanı, park alanı ve yol alanı imarlı taşınmazın ihalesini iptal etti.

Malatya Yeşilyurt'ta Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine drevam ediyor.

Malatya Yeşilyurt'ta 21 park yapılacak!

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 21 parkın yapımını kapsayan Yeşil Hilal Projesi çalışmaları sürüyor. Projeye büyük önem veren Belediye Başkanı Hacı Uğuru Polat, alandaki denetimlerine devam ediyor.

Malatya Tecde-Yeşilyurt yolu asfaltlanıyor!

Cadde düzenleme çalışmalarını Kanalboyu’nda Fahri Kayahan bölgesi ile Tecde Mahallesi’nde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde-Yeşilyurt yolunda üst yapı çalışmalarına başladı.

Malatya Yeşilyurt'ta tarihi evler restore ediliyor!

Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürel miraslarını korumak, yıpranmaya yüz tutmuş konakları sağlamlaştırmak adına başlattığı restorasyon çalışmalar kapsamında planlamaya aldığı beş evin kamulaştırma işlemlerine hız verdi.

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği iletişim Haberi

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği iletişim

Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Yeşilyurt tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


Yeşilyurt Gayrimenkul Seyahat Turizm Acenteliği Tekstil Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 5. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu...