19 / 05 / 2024

Yeşim Fırat

Yeşim Fırat

ABC Otelcilik ve Mücevherat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Yeşim Fırat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Yazmacı Tahir Sokak'ta kuruldu.

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Samsung Galaxy A33'de değişim fırsatı! Sadece 199 TL'ye telefon sahibi olabilirsiniz! 12 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Samsung  Galaxy A serisinin en yeni üyelerinden biri olan Samsung  Galaxy A33'de değişim fırsatı başladı! Peki, Samsung Galaxy A33 fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Samsung'dan Galaxy M23 5G ve M33 5G’ye değişim fırsatı! Sakın kaçırmayın! İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Samsung'dan yeni Galaxy M23 5G ve M33 5G’ye değişim fırsatı sunuyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, M23 5G ve M33 5G fiyatları ne kadar? İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Zeynal Fırat kimdir?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık LTD ŞTİ kurucusu Zeynal Fırat kimdir? Zeynal Fırat, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bina Yönetimi Turizm Bilişim Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zeynal Fırat tarafından kuruldu.

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun evine haciz geldi!

'O Hayat Benim' dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun başı, sevgilisi Fırat Çoban'la kiraladıkları otomobil yüzünden derde girdi.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat 2. Etap başvuru!

TOKİ Ağrı Merkez Fırat 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam edecek. Ödemelere göre 180 aya varan vade sağlanan projede fiyatlar 141 bin 295 TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru!

2016 TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran gününe kadar devam edecek. Dairelerin 3+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar 141 bin 295 TL'den başlıyor.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri!

Dairelerin 3 oda 1 salon şeklinde tasralandığı projede 180 aya kadar vade imkanı uygulanıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuru işlemleri 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Ağrı TOKİ Fırat Mahallesi son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap Toplu Konut projesinde yer alan 51 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, Ağrı TOKİ Fırat Mahallesi son başvuru tarihi...

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları!

Toplamda 51 adet konutun satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 141 bin 295 liradan başlıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2. Etap başvuruları 30 Haziran'a kadar devam edecek.

TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başladı!

Toplamda 51 adet dairenin açık satışa çıkarıldığı TOKİ Ağrı Merkez Konutları'nda fiyatlar 141 bin 295 liradan başlıyor. TOKİ Ağrı Merkez Fırat Mahallesi 2.Etap başvuruları bugün başladı.

Fırat Üniversitesi'ne flora türleri için yeni laboratuvar inşa ediliyor!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile Fırat Üniversitesi'nin işbirliği protokolü çerçevesinde nesli tehlike altındaki flora türlerinin yetiştirilmesi için doku kültürü laboratuvarı inşa ediliyor.

Yeşim Fırat Haberi

Yeşim Fırat
ABC Otelcilik ve Mücevherat Gayrimenkul Anonim Şirketi, Yeşim Fırat Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Ekim'de kuruldu. 


ABC Otelcilik ve Mücevherat Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; 1-OTEL LOKANTA VE EĞLENCE YERLERİ a. Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devir almak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar. c. Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. d....