18 / 05 / 2024

yetki belgeli inşaat ustası

yetki belgeli inşaat ustası

AMASYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, inşaat ve tesisat işleri yapacak olan ustaların 'Yetki Belgesi' olmadan çalışamayacaklarını söyledi. Bolat, Konuyla ilgili maddelerin İmar Kanunu'nda yer aldığını kaydetti.

Bodrum Belediyesi'nden Gökova'daki külliye inşaatı açıklaması: Yetki bizde değil!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Bodrum Gökova Koyu manzaralı arazide, 100 milyon TL mal olacak külliye inşaatına hukuki süreç bitmeden başladı. Bodrum Belediyesi ise MUÇEP’in mühürleme talebini, yetkinin kendilerinde olmadığın söyleyerek yanıtladı.

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

İnşaat sektörü yeni döneme umutla girdi!

Türkiye yeni bir sisteme geçerken, yetki alanı yeniden tanımlanan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın dümenine Murat Kurum getirildi. Yeni döneme umutla giren inşaat sektörü temsilcileri, sektörün içinden bir ismin bakan olmasından oldukça memnun kaldılar. 

Yatırım teşvik belgeli inşaat harcamalarına KDV iadesi geldi!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar ile yatırım teşvik belgeli inşaat harcamalarına KDV iadesi geldi..

Müteahhitlik belgesi olmadan inşaat yapılabilir mi?

2010 yılında Resmi Gazete'de yayımlanan Yapı Müteahhitlerinin Kayıtları ile Şantiye Şefleri ve Yetki Belgeli Ustalar Hakkında Yönetmelik gereğince müteahhitlerin yetki belgesi alması gerekiyor. Peki, müteahhitlik belgesi olmadan inşaat yapılabilir mi?

Celal Koloğlu: İnşaat sektöründe sadece belgeli işçi çalışabilecek!

Türkiye’de ölümlü iş kazalarının en fazla yaşandığı inşaat sektöründe, 26 Mayıs 2016 tarihinden itibaren mesleki yeterlilik belgesi olmadan işçi çalıştırılamayacak.

İnşaat ustaları yetki belgesi olmadan çalışamayacak!

Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, inşaat ve tesisat işleri yapacak olan ustaların ‘Yetki Belgesi’ olmadan çalışamayacaklarını söyledi..

Amasya'da yetki belgeli inşaat ustası şartı!

AMASYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, inşaat ve tesisat işleri yapacak olan ustaların 'Yetki Belgesi' olmadan çalışamayacaklarını söyledi. Bolat, Konuyla ilgili maddelerin İmar Kanunu'nda yer aldığını kaydetti.

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası ısıtma ve sıhhi tesis eğitimi düzenledi!

Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Şahinbey İlçe Milli Eğim Müdürlüğü ile ortaklaşa yetki belgeli ısıtma ve sıhhi tesisi eğitimi düzenlendi. Kursu başarı ile bitiren ustalara törenle belgeleri verildi...

İnşaat belgesini alanların maaşı yükseliyor! Yasa 2015'te yürürlükte!

En kötü durumda inşaatlarda çalışırım devri artık bitiyor. Çünkü inşaat işçisi olmak için yetki belgesi zorunlu hale geldi. Son tarih 2015

İNDER'in Yetki Belgeli Usta Eğitim Programı 15 Şubat'ta başlayacak!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) Yetki Belgeli Usta Eğitim Programı 15 Şubat'ta başlayacak

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

yetki belgeli inşaat ustası Haberi

yetki belgeli inşaat ustası

AMASYA Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, inşaat ve tesisat işleri yapacak olan ustaların 'Yetki Belgesi' olmadan çalışamayacaklarını söyledi. Konuyla ilgili maddelerin İmar Kanunu'nda yer aldığını kaydeden Bolat, daha önce verilen 'Geçici Ustalık Yetki Belgesi'nin 01 Ocak 2015 tarihinde sona erdiğini kaydetti. Bolat, "Toplam 40 saatlik eğitim sonunda başarılı olan kursiyerler belge almaya hak kazanacaktır"...