01 / 07 / 2024

Yetkinlik Geliştirme ve Deneyim Paylaşım Atölyesi ilk mezunlarını verdi

Yetkinlik Geliştirme ve Deneyim Paylaşım Atölyesi ilk mezunlarını verdi

AYD’nin, AVM Sektörüne sorumlu liderlik yapmak ve sektörün sağlıklı gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği “Yetkinlik Geliştirme ve Deneyim Paylaşım Atölyesi” ilk mezunlarını Ankara’da; verdi.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eduka Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kanberoğlu tarafından kuruldu.

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Atölye Gayrimenkul Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Cem Kaya ve Onur Meynioğlu ortaklığında kuruldu.

Frb Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Frb Proje Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Özman tarafından kuruldu.

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Evest Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Talal Ashkar tarafından kuruldu.

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Kuruldu!

Taç Kent Gayrimenkul Geliştirme Ve Ticareti Limited Şirketi Pendik’te 750.000.00 TL sermaye bedeliyle Adem Kuru, Ömer Keleş ve Yavuz Bayraktar ortaklığıyla kuruldu.

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Savaşan Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can Savaşan tarafından kuruldu.

Dad Enerji Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dad Enerji Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ali Doğan tarafından kuruldu.

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Arazi Geliştirme Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ceylan tarafından kuruldu.

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Dücan Gayrimenkul Projelendirme Geliştirme Ve Üretim Anonim Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rüştü Dücan, Sinan İlhan, M. Alparslan Çelebi ve Muhsin Şenol ortaklığında kuruldu.

Yetkinlik Geliştirme ve Deneyim Paylaşım Atölyesi ilk mezunlarını verdi Haberi

Yetkinlik Geliştirme ve Deneyim Paylaşım Atölyesi ilk mezunlarını verdi


AYD’nin, AVM Sektörüne sorumlu liderlik yapmak ve sektörün sağlıklı gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği “Yetkinlik Geliştirme ve Deneyim Paylaşım Atölyesi” ilk mezunlarını Ankara’da; ikinci mezunlarını da 23 – 24 Haziran 2015’te yapılan eğitimler sonrasında Primemall ve Sanko Park’ın desteğiyle Gaziantep Sanko Park Eğitim Merkezi’nde verdi.


Ankara ve Gaziantep ayaklarının tamamlandığı, alışveriş merkezleri müdürleri ve departman yöneticilerine yönelik olarak düzenlenen “Yetkinlik Geliştirme ve Deneyim Paylaşım Atölyesi” ilerleyen dönemlerde Diyarbakır, Samsun, İzmir ve Antalya illerinde de gerçekleştirilecek. Üç aylık eğitim sonrasında ise katılımcılara AYD Başarı Sertifikası verilecek.


Eğitimler; temel eğitimler ve mesleki eğitimler olmak üzere iki kategoriye ayrılıyor.


Temel Eğitimler; AVM kültürü (yatırımın kuruluş felsefesi), etkili iletişim, liderlik ve ekip yönetimi, çatışma yönetimi, motivasyon yönetimi, dikkat yönetimi, personel seçme ve yerleştirme teknikleri, iş planı,...