17 / 05 / 2024

Yiğit Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yiğit Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yiğit Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mutafa Berat Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Palet İnşaat Metal Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Seda Yiğit tarafından kuruldu.

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Altın Fırsat Group İnşaat Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta Darwish Alzalma tarafından kuruldu.

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Görgün Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te İsmail Gorgün tarafından kuruldu.

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yiğit Arslan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiğit Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon500 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Yağar tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

In House Group İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Khaled Sulaıman, Khaled Qarwsh, Hanna Alı, ldullatef Shaebanı ve Malak Alkhatıb ortaklığında kuruldu. 

AA Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

AA Group İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Abdullah Atakur tarafından kuruldu. 

Uras Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uras Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ercan Kızılay tarafından kuruldu. 

Gestaş Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gestaş Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Gül Taşdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Yiğit Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Yiğit Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Yiğit Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mutafa Berat Yiğit Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Küçükçekmece, Kartaltepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Yiğit Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir.  2. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 3. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 4. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet...