15 / 05 / 2024

Yiğitali

Yiğitali

Ulaşımda yaptığı yatırımlarla kent içi trafiği önemli ölçüde rahatlatan Büyükşehir Belediyesi, Uludağ’ın güney yamaçlarında yer alan mahallelerin ulaşım sıkıntısını teleferik ağıyla giderecek. Teleferik projesinde hazırlıklar tamamlandı.

Kaçak evi internette 360 bin TL'ye satacaktı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak yapılan ve internet üzerinden 360 bin liraya satışa sunulan ruhsatsız prefabrik evi yerle bir etti.

Osmangazi Yiğitali Hizmet Binası açılışa hazır!

Osmangazi Belediyesi’nin Yiğitali Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern hizmet binası inşaatı tamamlandı. 

Bursa Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi, Yiğitali Mahallesi’ne modern bir hizmet binası inşa ediyor. İçerisinde muhtarlık, kahvehane ve misafirhanenin yer alacağı Yiğitali Hizmet Binası’nın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Uludağ yolundaki kaçak ev yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olarak inşa edilen ev yıkıldı.

Bursa Osmangazi'de kaçak 1 villa ve 2 prefabrik ev yıkıldı!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerinde bulunan Yiğitali Mahallesi’nde kaçak olduğu tespit edilen lüks 1 villa ve 2 prefabrik ev ile birlikte inşaat aşamasındaki bir evin temelini yıktı.

Uludağ kaçak yapılardan arındırılıyor!

Osmangazi Belediyesi, Uludağ eteklerindeki kaçak yapıları bir bir yıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Kirazlı Mahallesi'nde iki kaçak binayı yıkan Osmangazi Belediyesi ekipleri, son olarak Yiğitali Mahallesi'ndeki bir kaçak evi daha yerle bir etti.

Bursa teleferik hattı 2015'te hizmete girecek!

Bursa’da Uludağ’ın güney yamaçlarında yer alan mahallelerin ulaşım sıkıntısı teleferik ağıyla giderecek. BursaRay Kültürpark İstasyonu - Pınarbaşı - Kuştepe - Yiğitali Teleferik Hattı’nın 2015 yılı içerisinde hizmete girecek.

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir Kocaeli’yi model alacak!

Balıkesir’in il sınırlarında büyükşehir haline geldiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, seçimler öncesinde de Kocaeli’ye gelerek bilgi aldıklarını söyledi. Uğur Balıkesir'in Kocaeli’yi model alacağını da sözlerine ekledi

Denge Yatırım Yelen-Gürpınar Enerji'yi aldı!

Denge Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Denge Yatırım Yelen-Gürpınar Enerji' yi 3 milyon 125 bin liraya aldı.

Konutta 80 bin TL'yi aşan indirim dönemi!

Konutta 80 bin TL'yi aşan indirim dönemi başlıyor. İnşaat firmaları aylık 82-85 bin konut satılması durumunda geçen yıl olduğu gibi yıl genelinde 1 milyon sınırının aşılacağını öngörüyor.

Mekke ile Medine'yi birbirine bağlayacak demiryolu 2016'da hizmete girecek!

Mekke ile Medine' yi birbirine bağlayacak olan El Suveyket, projenin şu ana kadar ancak yüzde 50'sinin tamamlandığı ve trenlerin 2015 ' te test edileceğini belirtti...

Atıf Yiğit: Canik'te vatandaşımızın 1 metre arsasına dahi sahip çıkacağız!

MHP Canik Belediye başkan adayı Atıf Yiğit, “İlk etap projelerimizi iki yıl içinde tamamlayıp yeni projelere imza atacağız.” dedi. Atıf Yiğit, Hacıismail, Gaziosmanpaşa ve 200 Evler mahallelerinde düzenlenen mitingde konuştu...

Atıf Yiğit: Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yıkım yapmayacağız!

Milliyetçi Hareket Partisi Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, "Gaziosmanpaşa Mahallesi sakinleri evlerinde rahat otursun. Biz kimseni evini yıkmayacağız. Sel mağdurlarımıza da sahip çıkacağız" dedi

Yiğitali Haberi

Yiğitali

BursaRay Kültürpark İstasyonu’ndan Pınarbaşına, oradan da Kuştepe’ye teleferik ağı kurmak için tüm hazırlıkları tamamladıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Kuştepe’den de 3 bölgeye, Alacahırka, Yiğitali ve İvazpaşa’ya bağlantı sağlayacağız. Böylelikle dar sokaklara sahip bu mahallelerde oturanlar, şehir merkezine havadan rahatlıkla gidip gelebilecekler. Bursalılar da aynı hattı kullanarak Uludağ’ın 600-700 metre yüksekliğindeki eşsiz yaylalarını keşfedebilecek” dedi.


2015’te başlayıp aynı yıl bitecek 

Başkan Altepe, ulaşımda Uludağ’ın yamaç bölgelerine derin nefes aldıracak BursaRay Kültürpark İstasyonu-Pınarbaşı-Kuştepe-Yiğitali Teleferik Hattı’nın 2015 yılı içerisinde hizmete gireceğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altın ve Burulaş Genel Müdürü Levent Fidansoy ile birlikte hazırlanan projeyi inceleyen Başkan Altepe, hazırlıkların Büyükşehir’in ulaşım şirketi BURULAŞ kanalıyla sürdüğünü ve 2015 yılı içerisinde başlayacakları yatırımı yine aynı yılda tamamlayacaklarını bildirdi. Yapılacak çalışmayla...