05 / 05 / 2024

yılbaşı süslemeleri yapıldı mı

yılbaşı süslemeleri yapıldı mı

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, yıl başı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını bildirdi. Temince ' Yılbaşı süslemelerine başladık ' dedi.

Ftd İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Ftd İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Ftd İnşaat Emlak İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kura çekimi yapıldı mı? Yenişehir Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kura çekimi yapıldı mı? Yenişehir Arnavutköy kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı?

2023 THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi yapıldı mı? Yenişehir Evleri asil ve yedek isim listesi açıklandı mı? İşte Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri ile ilgili detaylar...

İstanbul Finans Merkezi’nin ticari alanlarının kiralanmasına yönelik anlaşma yapıldı!

İstanbul Finans Merkezi’nde ticaret ve hizmet alanlarının kiralanması ve yönetim danışmanlığına ilişkin iş birliği anlaşması yapıldı.

Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Gram altın, yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Altın yılbaşından bu yana yatırımcısına yüzde 46 kazandırdı!

Taksi ücretlerine tamı tamına yüzde 100 zam yapıldı! Minibüs ücretlerine de zam geliyor!

Afyonkarahisar’da taksi işletmelerinin fiyat tarifesinde değişikliğe gidildi. Bu kapsama, fiyatlara yüzde 100 zam yapıldı. Afyonkarahisar Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı İbrahim Karataş, minibüs ücretlerine de zam sinyali verdi.

Aile Bakanlığı'ndan müjdelerin müjdesi geldi. Süre uzatıldı. 1 yıl bu kadar para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın aile destek ödemelerinin süresini uzatıp uzatmayacağı merak ediliyordu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Derya Yanık, müjdeyi verdi. Bakan Yanık, destek programının süresinin uzatıldığını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha ödemeler yapılmaya devam edilecek.

Grevler durdu! Maaşlara yüzde 70 zam yapıldı!

İBB ile metro işçileri anlaştı. Maaşlara da yüzde 70 zam yapıldı. İşte detaylar!

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

 İstanbul'da indirim yapıldı ama...! Uzmanı madalyonun öbür yüzünü yazdı

1 Ocak 2023’ten itibaren uygulanmak üzere, İstanbul için doğalgaz faturalarında yüzde 12 indirim yapıldı. Fakat bu indirimden sonra İstanbul'da bir tartışma başladı .Bu tartışmanın sebebi ise neden Türkiye genelinde yapılmadığı üzerineydi.

Kamu bankaları çalışanlarına müjde! Maaşlarına ne kadar zam yapıldı?

Ziraat, Halk ve Ziraat Katılım bankaları çalışanları için yapılan ekz aman görüşmeleri sonunda, çalışanların maaşlarına yüzde 55 zam yapıldı.

Elektrik ve doğalgaz abonelerine 2023 şoku! Yüzde 123 zam yapıldı!

Milyonlarca elektrik ve doğal gaz tüketicisi bu habere üzülecek. Elektrik, doğal gaz, LPG ve petrol için uygulanan para cezalarına 2023’te geçerli olmak üzere yüzde 123 zam yapıldı.

Halkbank'tan büyük sürpriz! Ani kararla para ödemesi kararı aldılar, son tarih var

Halkbank tarafından vatandaşlara büyük bir sürpriz yapıldı. Halbank vatandaşlara yeni yıl için ciddi bir miktarda hediye ödemesi gerçekleştirecek. Detaylara hep birlikte göz atalım...

yılbaşı süslemeleri yapıldı mı Haberi

yılbaşı süslemeleri yapıldı mı

Rixos Oteller Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince, yılbaşı süslemelerine otelcilerin de belediyenin de başladığını bildirdi. 


Belek Turizm Yatırımcıları Birliği'nde düzenlenen G20 Zirvesi ön hazırlık toplantısının ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tamince, yılbaşı süslemeleriyle ilgili Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile sohbet ettiklerini söyledi. 


Antalya markasının önemi için bu tür zirvelerin önemine dikkati çeken Tamince, şöyle konuştu:


"Antalya'da ne kadar organizasyon düzenlense şehir ne kadar şık olursa o kadar fazla insan gelir. Ben tartışma başlatmak için yılbaşı süslemeleri konusunda konuşmamıştım. Amacım bu kadar turist alan şehri her yönüyle daha iyi süsleyelim. Sadece belediyelerden bunu talep etmeyelim. İşadamları ve turizm yatırımcıları olarak buna destek verelim. Sadece yılbaşında değil, Ramazan ve Kurban bayramlarında da bunu yapalım. Milyonlarca insan buraya geliyor. Her türlü bayramı bayram...