10 / 05 / 2024

Yılbaşı turları fiyatları ne kadar

Yılbaşı turları fiyatları ne kadar

Çeşitli tur şirketlerinden derlenen bilgiye göre, bu yıl perşembe gününe denk gelen 1 Ocak'ın bir gün sonrasını veya önceki üç günü hafta sonuyla birleştirerek düzenlenen yılbaşı turlarının bedeli 199 eurodan 649 euroya kadar uzanıyor.

Dernek Başkanı Solakoğlu’ndan şok açıklama: Et yılbaşında bin TL’yi geçecek

Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Et ve Süt Kurumu, dün ete yüzde 25 oranında zam yaptı. Et fiyatları altınla yarışmaya başladı. Tüm Süt Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği Başkanı Sencer Solakoğlu, et fiyatlarının yılbaşında bin TL’yi geçeceğini söyledi.

Konut mu altın mı? Yılbaşından bu yana hangisi ne kadar kazandırdı?

Konut yatımı yatırım yapmak isteyenler piyasanın nasıl bir seyir izleyeceği ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yılbaşından bu yana gram altın yüzde 40 kazandırırken konut fiyatlarının yüzde 5 yükseldiğini belirtti.

Bungalov evlere yoğun talep fiyatları uçurdu: Yılbaşında 3 kat artacak!

Yılbaşının yaklaşmasıyla tatil planları yapılmaya başlandı. Bu kapsamda vatandaşlar en çok bungalov evlere talep gösteriyor. Türkiye genelindeki bungalov evleri bir araya getiren turizm acentesi, yılbaşında fiyatların 3 kat artabileceğine dikkati çekiyor.

Yılbaşından sonra araç piyasasında durum nasıl olacak? Fiyatlar artacak mı?

Türkiye'nin otomobil pazarında son dönemde dikkat çekici bir gelişme yaşanıyor. Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşler gözlenirken, bu trend Bursa'da açık oto pazarını hareketlendirdi. Araç piyasası gündeminde araçların yılbaşından sonra artacağı konuşuluyor.

Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Altın fiyatları dün açıklanan ABD enflasyon rakamlarının beklentilerin altında gelmesi ile yükselişe geçti. Gram altın yılbaşından bu güne yüzde 50 kazandırdı! Altın yatırımcıları servetine servet ekledi!

Et fiyatları rekora koşuyor! Yılbaşından bu yana artış miktarı dudak uçuklattı!

Geçtiğimiz yıl enflasyonla birlikte hızla yükselen et fiyatları, son iki ayda ise rekor seviyede yükseldi.  Peki et fiyatlarına yılbaşından bu yana ne kadar zam geldi?

Kim Market’te yılbaşı atıştırmalıklarında büyük indirim! 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Kim Market  yılbaşı gecesi  için alınabilecek atıştırmalık ürünlerde indirim yaptı. 2 Ocak Pazartesi gününe kadar geçerli olacak indirim kampanyasında hangi ürünler var? Fiyatları kaç TL oldu? İşte detaylar…

Online Milli Piyango bileti! Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Milli Piyango bileti ne kadar? soruları yılbaşı yaklaşırken hız kazandı. İşte milli piyango biletine dair detaylar!

İndirimli yılbaşı hediye arayanlar hemen bakın! Altınbaş'ta büyük fırsat başladı! Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi 

Yeni yıla sayılı günler kala hediye arayışı hala devam ediyor. Sevdikleri için anlamlı hediye almak isteyenler indirimli yılbaşı hediyelerini araştırıyor. Altınbaş'ta fırsat ürünlerinin fiyatlarını paylaştı. İşte Altınbaş 27 Aralık 2022 fiyat listesi.

Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat! Sakın kaçırmayın! 26 Aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla sayılı günler kala binlerce kişi hem yeni yıl hediye olarak hem de indirimleri değerlendirmek amacıyla indirimli takıların fiyatlarını merak ediyor. Yılbaşında pırlanta gibi parlamak isteyenlere Atasay'dan dev fırsat kampanyası başladı. İşte 26 Aralık 2022 fiyat listesi.

Altın fiyatlarında yılbaşı şoku! 25 Aralık 2022 altın fiyatlarını görenin resmen nutku tutuldu! Hemen bakın!

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarında yılbaşı şoku yaşanıyor. 25 Aralık 2022 altın fiyatlarını görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

MademeCoco'dan dev yılbaşı indirimleri start aldı! İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Mademe Coco'da yılbaşı kampanyasını başlattı. Peki Mademe Coco'da hangi ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 24 Aralık 2022 fiyat listesi...

Yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! İşte Sembolgold fiyat listesi

Yılbaşına sayılı günler kala Sembolgold büyük kampanyasını açıkladı. Sembolgold'tan yılbaşına özel 999 TL'lik altın takı alana 350 TL değerinde altın inci bileklik hediye! Peki Sembolgold'ta altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte 23 Aralık 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Yılbaşı turları fiyatları ne kadar Haberi

Yılbaşı turları fiyatları ne kadar


Çeşitli tur şirketlerinden derlenen bilgiye göre, bu yıl perşembe gününe denk gelen 1 Ocak'ın bir gün sonrasını veya önceki üç günü hafta sonuyla birleştirerek düzenlenen yılbaşı turlarının bedeli 199 eurodan 649 euroya kadar uzanıyor.


Yurt dışı turlarında yılbaşı eğlencelerinin yanı sıra farklı kültürler ve tatlar tanımak isteyenlerle, tarih, doğa, macera konseptli turlar hatta alışverişiyle ünlü şehirler de ilgi çekiyor. Türkiye'nin genelinde kış mevsiminin yaşanacak olması dolayısıyla yeni yılda sıcak iklimin hüküm sürdüğü Kıbrıs ve Dubai turları da tercih edilebilirken, 365 günün yorgunluğunu atmak isteyenler için dünyada ilk çam ağacının süslendiği Letonya'nın Riga şehri de bir seçenek olarak sunuluyor.


Yılbaşı için en çok tercih edilen yerler arasında ise sırasıyla Roma, Milano, Venedik, Sicilya, Prag, Viyana, Paris ve Barcelona bulunuyor.


"ARALIĞIN İLK HAFTASINA KADAR...