17 / 06 / 2024

Yıldıray Sarı

Yıldıray Sarı

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi, Ümit Mutlu, Gamze Sarı, Yıldıray Sarı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Kuruldu!

Ayhan Yıldırım Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Sarıyer'de Ayhan Yıldırım tarafından kuruldu.

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Yıldırım Sezer: Gölcük, depremden sonra sıfırdan yapıldı!

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 17 Ağustos 1999 depreminde ağır hasar görmüş ve yıkılması gereken bina olmadığını, yeni bir Gölcük'ün oluştuğundan bahsederek, "Gölcük depremle ilgili acı hatırayı unutmayacak ama bir yandan da geleceğe umutla bakmaya devam edecektir" şeklinde konuştu.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldıray Özel Sağlık Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Yıldıray Tutpınar tarafından kuruldu.

1+1 dairelerin yıldızı yeniden parlayacak!

YeniBirlik Gazetesi yazarlarından Yıldıray Gökkaya bugün köşesinde "1+1'ler yeniden tahta mı oturuyor?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Bursa Yıldırım’ın iki yakası viyadükle bağlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’da Sarı Caminin batı kısmında yapılacak viyadükle Kurtuluş Caddesi’ni, Karlıdağ ve Vişne Caddelerine bağlayacak.

Aziz Yıldırım: İstediğiniz yere ev yapamazsınız!

AFYONKARAHİSAR Valiliği tarafından Üçüncü Halk Günü Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Aziz Yıldırım, Vali Yardımcısı Erhan Günay ve vatandaşlar katıldı. Toplantıyı yöneten Vali Yardımcısı Erhan Günay, vatandaşların sıkıntılarını, şikayet ve önerilerini dinleyerek tek tek not aldı.

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Müteahhitlik'in acı günü! Kent Ray Jackson vefat etti!

Ecevt Sayer Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müteahhitlik Ticaret A.Ş'nin danışmanı Kent Ray Jackson vefat etti. Şirket ve ailesi taziye ilanı yayınladı...

Yeşil Yıldızlı otellerin yüzde 53'ü Antalya'da!

Kültür ve Turizm Bakanlığın'dan Yeşil Yıldız belgesi alan turizm işletmelerinin yarıdan fazlası Antalya'da faaliyet gösteriyor. Türkiye'de 300 "Yeşil Yıldız belgeli konaklama tesisi bulunuyor. İllere göre dağılım incelendiğinde 159 tesisle ilk sırayı Anta

Veysel Eroğlu'ndan Sarılar Göleti için yıldırım imza!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu'ndan, Tire'nin Sarılar Mahallesi'nde yapılması planlanan Sarılar Göleti için "yıldırım" imza geldi. Sarılar Göleti'nin temelden yüksekliği 29.44 metre olacak ve toplam 4 bin 750 dekar araziyi sulayacak.

Yıldıray Sarı Haberi

Yıldıray Sarı

Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi, Ümit Mutlu, Gamze Sarı, Yıldıray Sarı ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 20 Ekim'de Bağcılar, Güneşli Mahallesi, Papatya Sokak'ta kuruldu.


Özmarmara Mühendislik Plan Proje Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; BİRİNCİ BÖLÜM  Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar  Madde 0001: Amaç  Bu Yönetmeliğin amacı, serbest çalışan ve inşaat mühendisliği hizmetleri üreten kişi ve kuruluşların mesleki etkinliklerinin gelişmesini, üretilen hizmetlerin İnşaat Mühendisleri Odası ilkeleri ile ülkemizde geçerli diğer standartlara uygunluğunu, meslek içi haksız rekabetin önlenmesini, mesleki deneyim ve yeterliklerin arttırılmasını, ülkemizin inşaat mühendisliği alanındaki bilimsel, teknik kapasitesinin tespitini ve güncellenmesini, mesleki değerlendirmeye esas sicillerin tutulmasını ve bu konuların denetim altına alınmasını sağlamak amacıyla yapılacak belgelendirme ve denetimlerin usul ve esaslarını düzenlemektir.  Madde 0002: Kapsam  Bu Yönetmelik,...