28 / 04 / 2024

yıldırım 2015

yıldırım 2015

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bir yıllık icraatı değerlendirdi.

Zekeriya Yıldırım Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tekfen Holding Olağan Genel Kurul ve Yönetim Kurulu toplantısı sonrasında, yeni Yönetim Kurulu da belirlendi. 2015'ten bu yana Tekfen Holding’de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Murat Gigin, bayrağı Zekeriya Yıldırım’a devrederken, Grup Şirketler Başkanlığı’na ise Ali A. Pandır getirildi.

Yıldırım Kemalbey İlkokulu'nun kaderini zemin raporu belirleyecek!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Yıldırım Kemalbey İlkokulu 2015-2016 eğitim öğretim yılında depreme dayanıklılığının belirlenmesi için boşaltıldı. Yakındaki bir okulun ek binasında eğitim öğretime devam edilirken, okulun akıbeti için zemin etüd raporları bekleniyor.

Yıldırım'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Yıldırım Belediyesi'nin kaçak yapılaşma ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri 2015 yılında 68.2016 yılının ilk 7 ayında 62 kaçak yapı yıktı.

Bursa Yıldırım'da 1 yılda 160 bin 240 ton asfalt döküldü!

Yıldırım Belediyesi, ilçedeki artan nüfusla birlikte ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi için 2015 yılını yoğun asfaltlama çalışmaları ile geçirdi.

Yıldırım'da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

Yıldırım'da kaçak yapılaşma ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yıl Yıldırım Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri 80 kaçak yapıyı yıkarken, 2015 yılının ilk 7 ayında da 31 kaçak yapı yıkıldı.

Yıldırım Davutkadı imar planı tadilatı askıda!

Bursa Yıldırım İlçesi, Davutkadı Mahallesi, 184 ada, 4-5-6-7-8-9 parsellere ilişkin 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli İmar Planı Değişiklikleri 12 Ağustos 2015 tarihinde askıya çıktı...

Bursa Yıldırım Hocataşkın imar planı değişikliği askıda!

Bursa Yıldırım İlçesi, Hocataşkın Mahallesi, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 7 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek...

2015 Yıldırım Belediyesi'nin yatırım yılı olacak!

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bir yıllık icraatı değerlendirdi.

İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu vefat etti!

Devlet Güzel Sanatlar Akademisi 1960 mezunu İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu 6 Mart 2015 günü hayatını kaybetti.Cenazesi 8 Mart 2015 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecek.

Öz Yıldırım Lojistik Elektrik İnşaat Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Lojistik Elektrik İnşaat Temizlik Maddeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 16 Şubat 2015'te, 20 bin TL sermaye ile Kadıköy'de, Hakan İnce Müdürlüğü'nde kuruldu.

Yıldırım'da 2015 dönüşüm yılı olacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, "Bursa'nın Geleceği Geleceğin Bursa'sı" temalı Bursa Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne katıldı. Zirvede konuşan Hakkı Edebali Yıldırım'da kentsel dönüşümü anlattı.

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Madencilik İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 4 Şubat 2015'te, Bağcılar'da, Emir Yıldırım ve Muammer Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faruk Yıldırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 3 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile, Faruk Yıldırım Mdürülüğü'nde, Bayrampaşa Orta Mahallesi 'nde kuruldu.

yıldırım 2015 Haberi

yıldırım 2015

Yıldırım Belediye Başkanlığı görevinde bir yılı geride bıraktıklarını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali "1 yıllık dönemimizde 200 sayfalık bir icraatımız var" dedi. 


Yapılan hizmetleri 5 ana başlık altında topladıklarını bildiren Başkan İsmail Hakkı Edebali "Katılımcı belediyecilik, kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik, çevreci belediyecilik ve hizmet belediyeciliği başlıkları altında söz verdiğimiz 100 projenin yarısından fazlasını hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" diye konuştu. 

Yıldırım'da kentsel dönüşüm için uygulamaların başlandığını dile getiren Başkan Edebali, insanların ve şehrin kentsel dönüşümün temel yapısı olduğunu belirtti. 


'MODERN ÇİZGİLER TAŞIYAN BİR ŞEHİR' 


Modern çizgiler taşıyan bir şehri hayata geçireceklerini anlatan Edebali, "Şehri daha planlı ve daha sağlıklı oluşturarak kültürel, sosyal ve ekonomik açıdan insanlarımıza daha rahat bir hayat sunuyoruz. 


Çok önemli 3 temel referansımız var. Şeffaf, vatandaş odaklı ve temiz yönetim anlayışımız var....