03 / 05 / 2024

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı mı

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı mı

Bursa Yıldırım'da 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs merkezinden oluşan Anadolu Mahalle Konağı Yıldırımlıların hizmetine açıldı

Binali Yıldırım: Anadolu Yakası'na da AKM düşünüyoruz!

İstanbul'da gerçekleştirmeyi planladığı projelerini anlatan Binali Yıldırım, Anadolu yakasına bir kültür merkezi inşa etmeyi düşündüklerini açıkladı.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Binali Yıldırım: Faizleri aşağıya indireceğiz!

Anadolu Ajansı Editör Masası Özel'e konuk olan Başbakan Binali Yıldırım, "Faizleri aşağıya indirmek, enflasyonu aşağıya çekmek ana önceliklerin başında geliyor." dedi..

Binali Yıldırım'dan kentsel dönüşüm mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım Başıbüyük'ün Anadolu Yakasının yıllardan beri bilinen en eski muhitlerinden olduğunu dile getirerek, mahallelilere kentsel dönüşüm mesajı verdi.

Bursa Yıldırım'daki 7 mahalle dönüşecek!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız bugünkü yazısında Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki kentsel dönüşümü değerlendirdi. İşte o haber...

Bursa Yıldırım'a yeni spor tesisi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Yıldırım Belediyesi Emirsultan Anadolu Lisesi’ne yeni bir spor tesisi kazandırıyor.

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor!

Bursa Yıldırım'da konak sayısı artıyor. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, mahalle konaklarının ilçeyi değerlendireceğini açıkladı.

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Bursa Yıldırım'da 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs merkezinden oluşan Anadolu Mahalle Konağı Yıldırımlıların hizmetine açıldı

Bursa Yıldırım'da Anadolu Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Anadolu Mahalle Konağı’nın açılışını yaptı. Edebali, yaşam standartları yüksek, şehir estetiğine sahip, sükunetin hakim olduğu yaşam alanları inşa ettiklerini belirtti.

Yıldırım Davutkadı Mahalle Konağı tamamlandı!

İlçedeki her mahalleye işlevsel ve modern mahalle konakları kazandıran Yıldırım Belediyesi, Davutkadı Mahallesi’ndeki yeni mahalle konağının yapımını tamamladı.

Yıldırım'da ticari bina ve konut yapılamaz şerhi kaldırıldı!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ilçe sınırları içerisinde yer alan Anadolu, Vatan ve Millet mahallelerinin Gökdere mevkiinde yer alan bölgeler için ticari bina ve konut yapılamaz sorununu çözüme kavuşturdu.

Bursa Yıldırım'ın 5 mahallesine çok amaçlı konak!

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalan binaların yerine Davutdede, Maltepe, Anadolu, Selçukbey ve Eğitim mahallelerinde yer alacak mahalle konaklarının inşasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Yıldırım Musababa'ya mahalle konağı!

Yıldırım’da mahalle kültürünü ayakta tutmayı amaçlayarak insanların ortak paylaşımlarını artırmayı hedefleyen mahalle konaklarının bir yenisi Musababa Mahallesi’ne kazandırıldı.

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı mı Haberi

Yıldırım Anadolu Mahalle Konağı açıldı mı


Modern ve çok amaçlı kullanıma sahip merkezlerle mahallelere değer kazandıran Yıldırım Belediyesi; 268 metrekarelik alanda muhtarlık, toplantı odası ile 4 adet YIL-MEK kurs merkezinden oluşan Anadolu Mahalle Konağı hizmete açıldı. Konağın açılışı için düzenlenen törene Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin yanısıra, AK Parti Bursa milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, CHP Yıldırım İlçe Başkanı Güner Aklan, Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan, Yıldırımlı muhtarlar ve çok sayıda  vatandaş katıldı.



BÖLGENİN POTANSİYELİ ARTACAK


Türk toplum yapısının merkezinde mahalle kültürü ve komşuluk ilişkileri olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ‘Yeni Yıldırım’ın bu temeller üzerine inşa edileceğini vurguladı. Toplumun bu hasletlerinin yaşatılmasında mahalle konaklarının önemli bir işlev yükleneceğini dile getiren...