28 / 04 / 2024

yıldırım bursa yatırımları

yıldırım bursa yatırımları

Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bir yıllık icraatı değerlendirdi.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi, 3103 ada, 1 parselde bulunan arsanın hissesini 9 milyon 290 bin 585 TL'ye satıyor. İhale 6 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bursa Yıldırım'daki 9 kaçak yapı yıkıldı!

Bursa Yıldırım Belediyesi ekipleri, ilçede bulunan metruk binaların yıkımı tamamlanıyor. Bölgede kaçak olduğu tespit edilen 9 yapı hakkında yıkım işlemi tamamlandı.

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yıldırım kura sonuçları listesi ve TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020...

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kura çekilişi tarihi ne zaman? TOKİ Bursa Yıldırım 150 konut kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

TOKİ Bursa Yıldırım 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut projeleri kapsamında Bursa'da da 3 bin 200 yeni konut hayata geçirilecek.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 40.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa İli, Yıldırım İlçesi, İsabey Mahallesi'nde bulunan hayvan satış ve kesim yerini 40 milyon 497 bin 859 TL'ye satıyor. İhale 28 Ocak 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

Bursa Yıldırım Bayezid Türbesi'nin restorasyonu tamamlandı! 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu tamamlanma aşamasına gelen Yıldırım Bayezid Türbesi, ilk günkü ihtişamına kavuştu.

yıldırım bursa yatırımları Haberi

yıldırım bursa yatırımları

Yıldırım Belediye Başkanlığı görevinde bir yılı geride bıraktıklarını aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali "1 yıllık dönemimizde 200 sayfalık bir icraatımız var" dedi. 


Yapılan hizmetleri 5 ana başlık altında topladıklarını bildiren Başkan İsmail Hakkı Edebali "Katılımcı belediyecilik, kültürel belediyecilik, sosyal belediyecilik, çevreci belediyecilik ve hizmet belediyeciliği başlıkları altında söz verdiğimiz 100 projenin yarısından fazlasını hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" diye konuştu. 

Yıldırım'da kentsel dönüşüm için uygulamaların başlandığını dile getiren Başkan Edebali, insanların ve şehrin kentsel dönüşümün temel yapısı olduğunu belirtti. 


'MODERN ÇİZGİLER TAŞIYAN BİR ŞEHİR' 


Modern çizgiler taşıyan bir şehri hayata geçireceklerini anlatan Edebali, "Şehri daha planlı ve daha sağlıklı oluşturarak kültürel, sosyal ve ekonomik açıdan insanlarımıza daha rahat bir hayat sunuyoruz. 


Çok önemli 3 temel referansımız var. Şeffaf, vatandaş odaklı ve temiz yönetim anlayışımız var....