06 / 05 / 2024

Yıldırım cadde yenileme çalışmaları

Yıldırım cadde yenileme çalışmaları

Yıldırım’ın yaşam standartlarını yükseltmek için altyapı hizmetlerini titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklardaki yama, kaplama ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yıldırım Kule'de sınırlı sayıda kiralık cadde mağazaları!

Yıldırım Kule projesi cadde mağazaları ve dükkanlarıyla Ankara'ya yeni bir soluk getiriyor. Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesinde barındıracak.

Bursa Yıldırım'daki itfaiye binası aile sağlığı merkezi oluyor!

Yeteri kadar sosyal donatı alanı olmayan Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir aile sağlığı merkezine daha kavuşmuş olacak.

Yıldırım'ın tarihi dönüşümle canlanacak!

Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projeleriyle ilçeyi geleceğe taşıyan Yıldırım Belediyesi, kent merkezi yenileme çalışmalarıyla da ilçenin tarihi izlerini ayağa kaldırmaya hazırlanıyor.

Yıldırım'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Yıldırım Belediyesi'nden modern altyapı hamlesi!

Cadde ve sokaklarda asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çalışma gerçekleştiren Yıldırım Belediyesi, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Bursa Yıldırım'ın caddeleri yenilendi!

Yıldırım’ın yaşam standartlarını yükseltmek için altyapı hizmetlerini titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklardaki yama, kaplama ve asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bursa Yıldırım'da asfaltsız sokak kalmayacak!

Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ilçedeki cadde ve sokaklardaki asfalt çalışmalarına hız verdi.

Bursa Yıldırım'ın sokakları yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeyi alt ve üst yapısıyla yeni görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda başlattığı kilit parke, kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi.

Yıldırım'daki parklar yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi park revizyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye 261 çocuk oyun parkı ve 81 dinlenme parkında 328 bin metrekare yeşil alana sahip ilçenin dört bir yanında bulunan parklarda yenileme çalışması başlattı...

Bursa Yıldırım İlkokulu yenilenecek!

İhtiyacı karşılamakta zorlanan okulları günümüz şartlarında modern eğitim kurumları haline getirmek için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, 1965 yılında yapılan Yıldırım İlkokulu’nu da yenileme programına aldı.

Yıldırım'da yenileme çalışmaları sürüyor!

Yıldırım'ın yaşanabilir şehir olması adına hizmetlerine yön verdiklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 'ulaşılabilir şehir' için asfalt ve trafik çalışmalarını son dönemde artırarak devam ettiklerini açıkladı.

Yıldırım Beyazıt Külliyesi'ni yenileme çalışmaları sürüyor!

Bursa'da yaşanan 1855 depreminde yıkılan Yıldırım Camii minarelerini 156 yıl sonra orjinal haliyle yeniden inşa eden Büyükşehir Belediyesi, şimdi de cami avlusu ve şadırvanlar başta olmak üzere tüm külliyeyi yeniliyor...

Binali Yıldırım: İzmir'de kentsel dönüşümü yanlış anlıyorlar!

Binali Yıldırım, İzmir'de kentsel dönüşümü yanlış anlıyorlar. Bizim anladığımızdaki kentsel dönüşüm kentin değerlerini geleceğe taşıyan kentin marka değerini artıran ve kenti yaşanabilir bir şehir huzurlu bir şehir haline getiren bir yenileme hareketidir.

Yıldırım cadde yenileme çalışmaları Haberi

Yıldırım cadde yenileme çalışmaları


Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri cadde ve sokaklarda asfaltlama çalışmaları yaparak ulaşımı rahatlatırken, kaldırımlardaki parke, bordür ve engelli taşları döşeyerek modern bir görünüm kazandırdı. Vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yol medeniyet göstergesidir. Şehirlerin gelişmişlik düzeyi yollarıyla doğru orantılıdır. Bu anlayışla yollardaki bakım ve onarımın yanı sıra asfalt dökme çalışmalarımızla güvenli ve modern ulaşım imkanını hemşehrilerimize sunuyoruz. Bu çalışmaları yaparken trafiğin yoğun olduğu saatleri değil gece saatlerini tercih ederek ulaşımdaki mağduriyeti en aza indirgiyoruz” dedi.




SOKAKLARI NAKIŞ GİBİ İŞLİYORUZ


Mahallelerdeki cadde ve sokakların yeni ve modern bir görünüme kavuşması için yoğun bir çaba gösterdiklerini vurgulayan Başkan İsmail Hakkı Edebali, “İlçemizin her alanda yaşanabilir bir şehir olması adına ulaşım...