06 / 05 / 2024

Yıldırım Demir artvin

Yıldırım Demir artvin

Artvin Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir kimdir? Yıldırım Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yıldırım Demir, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yıldırım Demir...

Demire gelen zam inşaat sektörüne yıldırım gibi düştü! Demir fiyatları fırladı! 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son dönemlerde gelen indirimlerle düşüşe geçen demir fiyatları bugün gelen zamla sarsıldı. Demire gelen zam inşaat sektörüne adeta yıldırım gibi düştü. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 30 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yıldırım Demir, Ardanuç Belediye Başkanı oldu!

Artvin'in Ardanuç ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, CHP adayı Yıldırım Demir kazandı...

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

Bursa Yıldırım'a modern spor tesisi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım bölgesi için yaptırdığı Artvin Kafkasspor Spor Tesisleri ve yönetim binası açıldı.

Binali Yıldırım'dan Sahara Tüneli müjdesi!

16 Nisan Referandumu öncesinde Artvin halkına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatmak üzere Artvin’e gelen Başbakan Binali Yıldırım Artvin’e doğalgazın geleceğini ve Sahara Tüneli’nin de yapılacağını müjdeledi.

Binali Yıldırım Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı ödülünü aldı!

AK Parti İzmir adayı Binali Yıldırım'a, bakanlığında katkı sağladığı Demir İpek Yolu Projesi'nden dolayı 'üstün hizmet nişanı' verildi.

Binali Yıldırım'a Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı verildi!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği, Binali Yıldırım'a Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı yaptığı dönemde Demir İpek Yolu Projesi'ne desteği dolayısıyla "Demir İpek Yolu Üstün Hizmet Nişanı" verdi.

Yıldırım Demirören: Riva'ya otel yapacağız!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Lig TV'ye gündemle ilgili açıklamalar yaptı. Demirören, "Adayı olduğumu açıklamama gerek yok'' dedi.

Hüseyin Yıldırım'dan yeni havalimanı müjdesi!

DHMİ Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, Ordu-Giresun ve Hakkâri Yüksekova'nın açılmasıyla havalimanı sayısının 55'e yükseleceğini belirterek, "Rize-Artvin ile Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına da havalimanı yapılması düşünülüyor" dedi

Yıldırım Demir kimdir?

Artvin Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir kimdir? Yıldırım Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yıldırım Demir, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Yıldırım Demir...

Yıldırım Demirören Mandarin Oriental Bodrum'dan 5 milyon Euroya villa aldı!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören de modaya uyup Cennet Koyu'ndaki The Residences Mandarin Oriental Bodrum'dan villa aldı. Yıldırım-Revna Demirören çifti yeni villalarında önceki hafta sezonu açtı...

İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne yıldırım düştü!

Devlet Demir Yolları 3'üncü Bölge Müdürlüğü Tesisler Müdürlüğü içindeki İZBAN Trafik İzleme Merkezi'ne saat 19.00 sıralarında düşen yıldırım nedeniyle özel güvenlik görevlisi 33 yaşındaki Serkan Atlas'ın yaralandığı öğrenildi.

Yıldırım Demir artvin Haberi

Yıldırım Demir artvin

Yıldırım Demir kimdir?

Artvin Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım Demir özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "1970 yılında Ardanuç’ta doğdum. İlk, Orta ve Lise öğrenimi Ardanuç’ta yüksek öğrenimimi ise Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde 1992 yılında tamamladım.


1993 yılında Ardanuç Belediyesi’nde Veteriner Hekim olarak göreve başladım. 1995 yılında vatani görevimi kısa dönem olarak Bursa ve Ağrı’da yerine getirdikten sonra aynı görevime devam ettim ve 11 yıllık çalışma hayatıma 28 Mart 2004 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Ardanuç Belediye Başkanlığı’na aday olmam nedeniyle 25 Aralık 2003 tarihinde istifa ederek ayrıldım.


Bu zaman sürecinde Belediye Encümenliği, Tüm-Bel Sen İşyeri Temsilciliği ve Artvin Şube Yönetim Kurulu Üyeliği’nde bulundum. Dışardan ortaokul ve lisede yabancı dil derslerine girdim. 40 dairelik Yıldırım Kent Konut Yapı Kooperatifinde kurucu ve başkan...