15 / 05 / 2024

Yıldırım Eski Cami düzenleme çalışmaları

Yıldırım Eski Cami düzenleme çalışmaları

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım Samanlı'da yer alan Eski Camii’nin çevre düzenleme çalışmalarına start verdi

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım: Kentsel dönüşümde Ümraniye pik seviyede!

KİPTAŞ’ın eski Genel Müdürü, Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de bulunan 56 bin binadan sadece 148’nin riskli olduğunu belirterek, kentsel dönüşümde Ümraniye'nin pik seviyede olduğunu açıkladı.

Anlaşmaya varıldı: Aziz Yıldırım, Nijerya ile sözleşme imzaladı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Eski Başkanı Aziz Yıldırım'ın sahibi olduğu DEARSAN ile Nijerya Deniz Kuvvetleri, NNS ARADU fırkateyninin modernizasyonu ve Tuzla sınıfı Karakol Botu için anlaştı. İşte detaylar...

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi Acarkent’e taşındı!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım’ın kızı Gülşah Gordi, 3 çocuğunu daha sakin bir semtte yaşamak için “kıta” değiştirme kararı aldı. 

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

Aziz Yıldırım'dan haciz açıklaması!

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, bugün kendisi hakkında "evine haciz geldi" şeklinde yayınlanan haberlerin, gerçeği yansıtmadığını dile getirdi.

Yıldırım Yapı, Bomonti'nin çehresini değiştirdi!

Yıldırım Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Kubilay Yıldırım, "Seçimlerden sonra Eylül ayı gibi sektörün eski gücüne kavuşacağını düşünüyoruz" dedi...

Binali Yıldırım'dan kentsel dönüşüm mesajı!

Başbakan Binali Yıldırım Başıbüyük'ün Anadolu Yakasının yıllardan beri bilinen en eski muhitlerinden olduğunu dile getirerek, mahallelilere kentsel dönüşüm mesajı verdi.

Yıldırım Eski Cami çevresinde yıkımlar başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım Samanlı'da yer alan Eski Camii’nin çevre düzenleme çalışmalarına start verdi

Yıldırım Beyazıd Cami törenle açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havaalanı’nda açılışını yaptığı caminin adının Yıldırım Bayezid Camisi olacağını belirtti

Esenboğa Yıldırım Beyazıt Cami açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'nda inşa edilen ve ibadete açılan camiye "Yıldırım Beyazıt'ın adını verdiklerini bildirdi.

Yıldırım Eski Cami düzenleme çalışmaları Haberi

Yıldırım Eski Cami düzenleme çalışmaları


Bütünşehir sınırları içerisindeki tüm bölgelerin her türlü eksiğiyle ilgilenen Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım’ın Samanlı bölgesinde bulunan Eski Camii’nin çevre düzenleme çalışmalarına start verdi. Cami etrafında kamulaştırılan 100 metrekarelik alanın yıkım törenine katılan ve ibadet yerlerinin aynı zamanda birer sohbet mekanları olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, önce avlusu ortaya çıkartılacak Eski Camii’nin daha sonra abdest alma mekanları ve müştemilatıyla birlikte komple yenileneceğini söyledi.


Samanlı’da Eski Camii’nin yanında yer alan ve imar planlarında dini tesis olarak görülen 100 metrekarelik alan Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılarak cami avlusuna dahil edildi. Yaklaşık 100 bin TL’lik bedelle kamulaştırılan bina, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin de katıldığı programla yıkıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Eski Camii’nin avlusunun yapılan yıkımla birlikte açığa çıkacağını ve ibadet mekanının daha sonra...