17 / 05 / 2024

Yıldırım Maltepe Camii

Yıldırım Maltepe Camii

Yıldırım’ın Maltepe Mahallesi’nde yer alan ve cenaze namazı kılınacak avlusu bile bulunmayan Maltepe Camii’nin çevresi, Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletiliyor.

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermeye bedeli ile Suat Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Muharrem Yıldırım Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de Muharrem Yıldırım tarafından kuruldu.

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Binali Yıldırım: Çamlıca Camii muhteşem bir eser!

Çamlıca Camii'nde bu sabah ilk ezan okundu. Camide sabah namazı kılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ''İstanbul'un güzelliğine güzellik katacak muhteşem bir eser olmuş'' dedi.

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Yıldırım Eski Cami çevresinde yıkımlar başladı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım Samanlı'da yer alan Eski Camii’nin çevre düzenleme çalışmalarına start verdi

Bursa Yıldırım'ın 5 mahallesine çok amaçlı konak!

Yıldırım Belediyesi, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılama konusunda yetersiz kalan binaların yerine Davutdede, Maltepe, Anadolu, Selçukbey ve Eğitim mahallelerinde yer alacak mahalle konaklarının inşasını tüm hızıyla sürdürüyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Camii'nde selçuklu motifleriyle süslendi!

Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan Esenboğa Havaalanı’ndaki Yıldırım Beyazıt Camisi’nin çinileri, Anikya İznik Çini tarafından tasarlandı ve geleneksel yöntemlerle tamamen elde üretildi.

Yıldırım Maltepe Cami bitişiğindeki 4 katlı bina yıkıldı!

Bursa’ya yeni yollar kazandırmak hedefiyle her gün bir binayı kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde musalla taşı bile bulunmayan bir camiyi avlu, şadırvan ve cenaze kaldırılabilecek ekipmanlara kavuşturmak için düğmeye bastı.

Bursa Yıldırım Maltepe Camii'nin çevresi genişletiliyor!

Yıldırım’ın Maltepe Mahallesi’nde yer alan ve cenaze namazı kılınacak avlusu bile bulunmayan Maltepe Camii’nin çevresi, Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletiliyor.

Bursa Yıldırım'daki yıkımlar törenle gerçekleştirildi!

Bursa Yıldırım'ın kentsel dönüşüm projesinde bir adım daha atılarak Arabayatağı Merkez Camii'nin çevre düzenlemesi ve meydan genişletme çalışmaları kapsamında eski trafo binasının taşınacağı alandaki binanın yıkım işlemi törenle gerçekleştirildi.

İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu vefat etti!

Devlet Güzel Sanatlar Akademisi 1960 mezunu İç Mimar Hüseyin Yıldırım Kocacıklıoğlu 6 Mart 2015 günü hayatını kaybetti.Cenazesi 8 Mart 2015 Pazar günü Teşvikiye Camii'nde kılınacak öğle namazından sonra defnedilecek.

Yıldırım Maltepe Camii Haberi

Yıldırım Maltepe Camii

Yıldırım’ın Maltepe Mahallesi’nde yer alan ve cenaze namazı kılınacak avlusu bile bulunmayan Maltepe Camii’nin çevresi, Büyükşehir Belediyesi tarafından genişletiliyor. Çevre düzenlemesi için cami bitişiğinde kamulaştırılan 4 katlı binanın yıkım işlemini başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yapılacak düzenlemelerle Maltepe Camii’nin de diğer ibadet alanları gibi temel kullanılabilir imkanlara sahip olacağını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi, daha yaşanabilir bir Bursa çalışmaları kapsamında şehirdeki tüm kördüğüm noktalarını birer birer çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Bursa’ya yeni yollar kazandırmak hedefiyle her gün bir binayı kamulaştıran Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım ilçesinde musalla taşı bile bulunmayan bir camiyi avlu, şadırvan ve cenaze kaldırılabilecek ekipmanlara kavuşturmak için düğmeye bastı. Bu nedenle kamulaştırılan 76 metrekarelik 4 katlı bir binanın yıkım işlemleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Yıldırım Belediye Başkanı İsmail...