04 / 05 / 2024

yıldırım metro projesinde son durum

yıldırım metro projesinde son durum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, düzenlendiği basın toplantısında, görevdeki 7. yılını değerlendirdi. Başkan Recep Altepe, Yıldırım metrosunun da müjdesini verdi.

Binali Yıldırım: Gaziosmanpaşa'ya metro gelecek!

Gaziosmanpaşa, Paşa Köşkü’nde düzenlenen ‘Balkan Göçmenleri ile Buluşma’ programında konuşan AK Parti  İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Gaziosmanpaşa'ya metro müjdesi verdi.

Binali Yıldırım: İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "İlk iş, metro Sancaktepe'ye geliyor. Daha sonra Sultanbeyli'de. Sancektepe için bir güzel projemiz daha var. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir şubesini de Sancaktepe'ye kuruyoruz" dedi...

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Binali Yıldırım: Çatalca'da arazi çok, yerleşim az!

Seçim gezileri kapsamında Çatalca’ya giden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, bölgede ulaşım sorunun metro ve hızlı tren projeleriyle çözüleceğini söyledi.

Başbakan Yıldırım: İstanbul'da 1.023 kilometre metro hedefimiz var!

Başbakan Binali Yıldırım, Üsküdar Meydanı'nda düzenlenen Üsküdar-Ümraniye Metro Hattı Açılış Töreni'nde konuştu. Başbakan Yıldırım, "İstanbul'un genelinde bin 23 kilometre raylı sistem, metro, hafif raylı metro yapma hedefimiz var. " dedi.

Yıldırım'ın kentsel dönüşümünde yeni aşama başlıyor!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 150 bin kişinin yaşadığı Mevlana Ulus kentsel dönüşüm projesinde yeni aşamaya gelindiğini aktardı.

İlhami Yıldırım Ordu Fatsa'da anaokulu yaptırıyor!

Türk Kızılayı Fatsa Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları ve Binali Yıldırım’ın kardeşi İstanbul Kızılay Şube Başkanı İlhami Yıldırım ortak yürüttüğü Fatsa anaokulu projesinde ilk kazma vuruldu.

Bursa Yıldırım'a metro müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, düzenlendiği basın toplantısında, görevdeki 7. yılını değerlendirdi. Başkan Recep Altepe, Yıldırım metrosunun da müjdesini verdi.

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 Feriköy!

Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 projesi Şişli Feriköy'de Yıldırım Yapı Grubu imzasını taşıyor. Yıldırım Kuleli Evleri Poyraz 2 projesinde 94 adet daire yer alıyor...

Bursa Yıldırım'daki yıkımlar törenle gerçekleştirildi!

Bursa Yıldırım'ın kentsel dönüşüm projesinde bir adım daha atılarak Arabayatağı Merkez Camii'nin çevre düzenlemesi ve meydan genişletme çalışmaları kapsamında eski trafo binasının taşınacağı alandaki binanın yıkım işlemi törenle gerçekleştirildi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin Türkiye'ye örnek teşkil edecek ve Yıldırım’ın değerini yükseltecek olan kentsel dönüşüm projesinde önemli bir adım daha atıldı. İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım’da kaliteli yaşam standartları azaldı." dedi.

Bursa Yıldırım'daki dönüşümde sıra Selçukbey'de!

YILDIRIM Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek teşkil edecek ve Yıldırım'ın değerini yükseltecek olan kentsel dönüşüm projesinde önemli bir adım daha atıldı.

Yıldırım Selçukbey'deki dönüşümde yıkım başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek teşkil edecek ve Yıldırım’ın değerini yükseltecek olan kentsel dönüşüm projesinde önemli bir adım daha atıldı.

yıldırım metro projesinde son durum Haberi

yıldırım metro projesinde son durum

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir yatırımlarının geniş bir yelpazede Bütünşehir'e yayılışının 2. yılını değerlendirdiği basın toplantısında, kentin son 7 yılında Büyükşehir'in 20 yıllık tarihinde yapılanlardan daha fazla hizmetle buluştuğunu belirterek Yıldırım metrosunun müjdesini verdi.


Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Yıldırım Bayezid Salonu'nda yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, ilçe belediye başkanları ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarının yanı sıra basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. Başkan Altepe'yi dinleyenler arasında Balkanlardan gelen Giozde Kantonu Başbakanı Emir Okoviç, Giozde İslam Birliği Başkanı ve Kanton Orman Sorumlusu Kenan Kanliç, Giozde Müftüsü Remzi Pitiç ile Stadigrad Belediye Başkanı İbrahim Hacıbayriç de vardı.


"Bursa, artık bir dünya kenti"


Bursa'nın değerlerinin ve kaynaklarının zenginliğini hatırlatarak sözlerine başlayan Başkan Altepe, "Bursa, artık bir dünya kenti olma yolunda...