21 / 05 / 2024

Yıldırım park yenileme çalışmaları

Yıldırım park yenileme çalışmaları

Yıldırım Belediyesi park revizyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye 261 çocuk oyun parkı ve 81 dinlenme parkında 328 bin metrekare yeşil alana sahip ilçenin dört bir yanında bulunan parklarda yenileme çalışması başlattı...

Binali Yıldırım: Albatros Parkı'nı millet bahçesi yapacağız!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada Büyükçekmece halkının meşhur bir Albatros sorunu olduğunu söyleyerek, "Orayı yedirmeyiz. Hiç heveslenmesinler. Burası millet bahçesi olacak." dedi.

Yıldırım Sular Vadisi'nde inşaat hızla sürüyor!

Yıldırım Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında sayılan Sular Vadisi Doğa Parkı’nda inşaat çalışmaları yüzde 51’lik seviyey geldi.

Bursa Yıldırım'daki itfaiye binası aile sağlığı merkezi oluyor!

Yeteri kadar sosyal donatı alanı olmayan Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir aile sağlığı merkezine daha kavuşmuş olacak.

Yıldırım'ın tarihi dönüşümle canlanacak!

Türkiye'ye örnek olacak kentsel dönüşüm projeleriyle ilçeyi geleceğe taşıyan Yıldırım Belediyesi, kent merkezi yenileme çalışmalarıyla da ilçenin tarihi izlerini ayağa kaldırmaya hazırlanıyor.

Yıldırım Sular Rekreasyon Alanı için ilk kazma vuruldu!

Yıldırım Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projelerinden Sular Vadisi Doğa Parkı ve Rekreasyon Alan’ı projesi için ilk kazma vuruldu.

Yıldırım Belediyesi'nden 345 park!

Yıldırım’daki yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Yıldırım Sular Vadisi Parkı'nda sona gelindi!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Sular Vadisi Doğa Parkı’nın Türkiye’ye örnek olacağını söyledi.

Yıldırım'daki parklar yenileniyor!

Yıldırım Belediyesi park revizyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Belediye 261 çocuk oyun parkı ve 81 dinlenme parkında 328 bin metrekare yeşil alana sahip ilçenin dört bir yanında bulunan parklarda yenileme çalışması başlattı...

Yıldırım'daki park sayısı 342'ye yükseldi!

Yıldırım Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucu bir yıl içinde yeni açılan yeni parklar ile Yıldırım’daki çocuk oyun parkı sayısı 261’e, dinlenme parkı sayısı da 81’e yükseldi.

Bursa Yıldırım İlkokulu yenilenecek!

İhtiyacı karşılamakta zorlanan okulları günümüz şartlarında modern eğitim kurumları haline getirmek için çalışma başlatan Büyükşehir Belediyesi, 1965 yılında yapılan Yıldırım İlkokulu’nu da yenileme programına aldı.

Bursa Yıldırım Ihlamur Parkı açıldı!

Yeşil bir Yıldırım Yıldırım Belediyesi, mevcut parkların bakım - onarım çalışmalarının yanı sıra ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırarak vatandaşların nefes almalarını sağlıyor.

Yıldırım'ın çehresi değişiyor!

Yıldırım Belediye Başkanı Edebali "Sular Vadisi ve Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, Türkiye'nin en büyük spor kompleksi gibi yatırımlarla ilçenin çehresi değişecek" dedi.

Yıldırım yeni projelerle cazibe merkezi olacak!

Kentsel dönüşümün öncü yapıları olacak Yıldırım, Spor Kompleksi, Sular Vadisi, Doğa Parkı, Molla Yegan Kültür Merkezi, bölgeyi Bursa’nın cazibe merkezi haline getirecek.

Yıldırım park yenileme çalışmaları Haberi

Yıldırım park yenileme çalışmaları


Yıldırım Belediyesi park revizyon çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 261 çocuk oyun parkı ve 81 dinlenme parkında 328 bin metrekare yeşil alana sahip ilçenin dört bir yanında bulunan parklarda yenileme çalışması yapan Yıldırım Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Aralık ayında 34 parkta kamelya, bank, pergola, spor ve çocuk oyun aletlerini yenilerken, kosa ve temizlik işlemlerinin yanı sıra çocuk parklarında yumuşak zemin uygulaması da gerçekleştirdi.


‘YILDIRIM YEŞİLİNİ GERİ KAZANIYOR’


Parkların, şehir yaşamının yoğun temposunda vatandaşlar için nefes alma olanağı sunan alanlar olduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Nüfus yoğunluğunun yüksek olduğu büyük şehirlerde, yıllar boyu süre gelen plansız ve çarpık şehirleşme sonucunda insanımızın yoğun kent temposundan kaçarak rahat nefes alacağı alanlar oldukça sınırlı. Ancak belediye olarak hemşehrilerimizin doğayla bütünleşeceği, hayatın...