29 / 04 / 2024

Yıldırım Belediyesi'nden 345 park!

Yıldırım Belediyesi'nden 345 park!

Yıldırım’daki yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.




Yıldırım’daki yeşil alan miktarını artırmak ve vatandaşlara daha huzurlu ortamlar oluşturmak için çalışmalar yürüten Yıldırım Belediyesi ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. 2016 yılı içinde açılan parklarla birlikte Yıldırım’daki çocuk oyun ve dinlenme parkı sayısı 345’e, yeşil alan sayısı ise 415’e ulaştı. Her biri farklı konseptlerde tasarlanan parklar, vatandaşlara rahat nefes almalarını sağlayacak ferah ortamlar sunarken, çocuklara yönelik oyun grupları ve yetişkinlere yönelik oturma alanlarıyla vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. Şehrin dört bir yanını parklarla donatan Yıldırım Belediyesi, parkların temizliği, sulaması ve bakımlarını düzenli olarak gerçekleştiriyor.


HEM MODERN HEM GÜVENLİ


Park ve yeşil alanların vatandaşların başta gelen istekleri arasında olduğuna dikkat çeken Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yıldırım, yeşil alanları ve parklarıyla her geçen gün daha da güzelleşiyor. Vatandaşlarımızı modern ve güvenilir parklarımızda, teknolojinin tüm imkanlarıyla buluşturma gayreti içindeyiz. Hemşehrilerimizin hizmetlerimize ilgisi de bizi ayrıca memnun ediyor” ifadelerini kullandı. Yapılan her parkın bir amaca hizmet etmesine özen gösterdiklerini de belirten Başkan Edebali, “Yıldırım’daki parklarda çocuklar için modern oyun grupları, güvenli kauçuk zemin, hayvanlar için kuş yuvaları, yemlik, suluk yetişkinler için fitness aletleri, kamelyalar, koşu yolları, engelli vatandaşlar için de rahatça gezebilmeleri için engelli rampaları yapıyoruz” dedi. Yeşil alanların varlığının bir ülkenin gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden biri olduğunun altını çizen Başkan Edebali, parklarda şehircilik açısından estetik vurguyu da ön plana çıkardıklarını belirtti.



Yıldırım Belediyesi



Geri Dön