07 / 05 / 2024

yıldırım plan

yıldırım plan

Yıldırım’ın yıllardır, plansız ve çarpık yapılaşmayla anıldığını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, buna son vermek için hazırladıkları ‘İdeal Şehir Yıldırım’ vizyonu proje çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını söyledi.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin geleceğine katkı sağlayacak ve kentsel dönüşümün önünü açacak yeni imar plan ve uygulama çalışmaları etkisini gösterdi.

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Yıldırım'da kentsel dönüşümde yeni dönem başlıyor!

Türkiye’de kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki en büyük engellerden birisi olarak görülen mülkiyet sorunu kaynaklı plan uygulama iptalleri dönemi, Yıldırım Belediyesi’nin katkılarıyla hazırlanan İmar Kanunu değişikliği ile sona erecek.

Yıldırım’a Millet Bahçesi ve dönüşüm müjdesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kentsel dönüşümden ulaşımı rahatlatacak yeni yollarla, imar planı düzenlemesinden millet bahçesi inşasıyla, Bursa’da ilk olacak e-belediyecilik hizmetinin 2020 yılı hareketlendireceğini söyledi.

Binali Yıldırım: Özel imar tadilatı şehre ihanettir!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Kişilere özel imar tadilatı şehre ihanettir. Şahsa özel sipariş üzerine imar planı benden geçmez'' diye konuştu. 

Binali Yıldırım: Gündemimiz imar planı tadilatı olmayacak!

TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Ben eğer belediye başkanı olursam İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin en önemli konusu imar plan tadilatı olmayacak." diye açıklama yaptı. 

Yıldırım'da imar planı devrimi!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde uzun vadeli geleceğe yönelik yatırım planı hazırlandı. Bölgede, 3/1 lik imar düzeni 4 yılda tamamlandı.

Yıldırım Mahallesi heliport alanına ilişkin imar planı askıda!

Bayrampaşa İlçesi, Yıldırım Mahallesi'nde yapılacak Heliport Alanı için 1116 parselin bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Yıldırım, yeni imar planıyla şaha kalkacak!

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin başlattığı bilgilendirme toplantıları hız kesmeden devam ediyor.

Yıldırım'a Afet Acil Yönetim Kriz Merkezi inşa ediliyor!

Yıldırım Belediyesi afet yönetim planını hazırlayarak yaşanması muhtemel felaketlerde can ve mal kayıplarını en aza indirmek için kente afet merkezi inşa ediyor.

Bursa Yıldırım'da 8 kat uygulaması başlıyor!

Bursa Yıldırım'da örnek kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Bölgede 6 mahallenin imar planı onaylandı. 8 kat uygulaması ilçede başlıyor.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Bursa’nın Yıldırım ilçesinde 2013'te riskli alan edilen 150 bin kişinin yaşadığı 6 mahalledeki yeni planını onayladı. Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor.

Yıldırım'da 6 mahallenin imar planı onaylandı!

Bursa'nın Yıldırım ilçesindeki 6 mahallenin yeni imar planı onaylandı. Yeni planlarla bölge halkının yaşam standardı artırılacak.

yıldırım plan Haberi

yıldırım plan


Yıldırım’ın yıllardır, plansız ve çarpık yapılaşmayla anıldığını hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, buna son vermek için hazırladıkları ‘İdeal Şehir Yıldırım’ vizyonu proje çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını söyledi. Plansız bir şehri planlı bir yaşam alanı haline getirmenin yeni bir şehir inşa etmekten daha zor ve meşakkatli olduğuna değinen Başkan Edebali, “İnsan ve şehir tek yumurta ikizleri gibidir. Biri mutluysa diğeri de mutludur. Geride bıraktığımız 2 buçuk yıl boyunca yaşam standartları yükselen Yıldırım’ı oluşturmak için ve insanlarımızı mutlu etmek adına Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlelerinden birisini planladık. İlçemizin yarısına yakının imar planlarını yeniden düzenliyoruz. Bunu yaparken de mekânsal ve sosyal değişimi birlikte yürütüyoruz. Böylece ilçemiz bir taraftan planlı bir şehir haline dönüşürken diğer taraftan da kültürel, sanatsal ve...