26 / 05 / 2024

Yıldırım sosyal tesis projeleri

Yıldırım sosyal tesis projeleri

Yıldırım Belediyesi, Bursa Valiliği ve Halk Sağlığı İl Müdürlüğü tarafından ilçeye Sağlıklı Yaşam Merkezi kurulmasına yönelik çok önemli iki protokol imzalandı.

Bursa Yıldırım'da dönüşüm nasıl olacak?

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde dönüşüm hızlandı. Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'nde bitişik nizamlı ve ömrünü tamamlamış olan depreme dayanıksız evler yerine sosyal ve yeşil donatı alanlarının olduğu, modern, yepyeni, evler inşa edilecek.

Bursa Yıldırım'da 150 sosyal konut inşa edilecek!

Bursa'nın Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesi'nde sosyal konut projesi kapsamında 150 ev inşa edilecek. 

Yıldırım Şirinevler Mahallesi'nde imar planı değişikliği!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nin kaderini değiştirecek imar planı çalışmaları sürüyor. İmar planı ve uygulaması ile bölgenin sosyal donatıya ve alt yapı hizmetlerine sahip olacak.

Bursa Yıldırım'a istihdam kompleksi inşa ediliyor!

İstihdam oluşumuna destek sağlanması ve nitelikli iç gücü üretilmesi noktasında önemli çalışmalar yapan Yıldırım Belediyesi, gençlerin yaşamına dokunacak yeni bir sosyal projeyi daha hayata geçiriyor.

Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı!

Yıldırım’ı yarınlara hazırlayan projelerini nitelikli sosyal yapılarla destekleyen Yıldırım Belediyesi, Sign Of The City Awards’da ödül aldı.

Hulusi Armağan Yıldırım: Sakarya SGM örnek bir mimariye sahip!

Sakarya Sosyal Gelişim Merkezi ile ilgili açıklama yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelli Bakım Hizmetleri Dairesi Başkanı Hulusi Armağan Yıldırım, “Sosyal Gelişim Merkezlerinin hizmetleri ve mimari yapısı bizleri oldukça etkiledi” dedi.

Bursa Yıldırım'a termal tesis müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, şimdi de ilçeye termal tesis kazandırıyor.

Bursa Yıldırım'daki itfaiye binası aile sağlığı merkezi oluyor!

Yeteri kadar sosyal donatı alanı olmayan Yıldırım, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği yıkarak yenileme çalışmaları kapsamında bir aile sağlığı merkezine daha kavuşmuş olacak.

Yıldırım Belediyesi Sosyal Destek Merkezi açıldı!

Yıldırım Belediyesi Sosyal Destek ve Rehberlik Merkezi (BEDESTEM), Karaağaç Mahallesi’nde hizmete açıldı.

Bursa Yıldırım'da 6 yeni mahalle konağı inşa ediliyor!

Yıldırımlıların sosyal ve kültürel hayatlarına önemli katkılar sağlama hedefiyle hizmetlerine hız veren Yıldırım Belediyesi, çocuklardan yetişkinlere, gençlerden kadınlara toplumun tüm kesimlerine hitap eden mahalle konaklarının sayısını artırıyor.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini hayata geçirdiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ”Bu dönüşümü sosyal donatı alanlarıyla destekleyerek, modern bir şehir oluşturacağız” dedi.

Bursa Yıldırım yeniden inşa ediliyor!

Altyapısı, yolları, sosyal donatı alanları ile ilçenin gelecek 100 yılını planlayan Yıldırım Belediyesi,'kentsel dönüşüm' için düğmeye bastı. Sinandede Mahallesinde, modern konutlar ve parklar yapılacak.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

Yıldırım sosyal tesis projeleri Haberi

Yıldırım sosyal tesis projeleri

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali; Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ve Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Özcan Akan; Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi bünyesinde KETEM'e yer tahsisi protokolü ile sağlıklı yaşam konusunda halka verilecek hizmetlere yönelik işbirliği protokollerine imza attı. Başkan Edebali protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, "Belediyelerin vatandaşlara hizmet sunarken en önemli işlerinden birisi hizmet belediyeciliğidir. Ayrıca kültürel ve sosyal belediyecilik adına da toplumumuzu geleceğe taşımak için yapmamız gereken önemli hizmetler var. Hemşehrilerimize hizmet sunarken kamunun gücünü hissetmek de çok önemli. Sayın Valimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


HER GÜN 50 KADINA HİZMET VERECEK


Protokol ile Yıldırım Belediyesi Tıp Merkezi bünyesinde 1000 metrekarelik bir alanın bedelsiz bir şekilde Halk Sağlığı İl Müdürlüğü'ne tahsis edildiğini belirten Başkan Edebali,...