05 / 05 / 2024

yıldırım yatırımları 2016

yıldırım yatırımları 2016

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş danışma meclisi, Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Yoğun yağış ve yıldırım uyarısı: İstanbul ve diğer şehirler risk altında!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, sağanak yağışlarla birlikte yıldırımların da görüleceği illeri içeren bir liste yayınladı. İstanbul da dahil olmak üzere birçok şehir, yoğun yağışlarla karşı karşıya kalabilir.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor: Yıkımlar başladı!

Yıldırım Belediyesi’nin, TOKİ ile beraber hayata geçireceği Mevlana Mahallesi 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkım çalışmaları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katıldığı törenle başlatıldı. Törende Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, açıklamalarda bulundu.

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Hadise ve Kaan Yıldırım müstakil ev arayışında!

Romantik paylaşımlarıyla hayranlarını mest eden Hadise ve Kaan Yıldırım evlenmeye karar verdi. Önümüzdeki yaz düğün yapmayı planlayan çift, şimdilerde “yuvalarını kurmak” için müstakil ev arayışına girdi.

Bursa Yıldırım'a modern sağlık merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım 15 Nolu Aile Sağlığı Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım: Deprem dönüşümünü tamamlayacağız!

AK Parti Maltepe İlçe Başkanlığı'nı ziyaret eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, yeni dönemde hayata geçirilecek yatırımlardan ve ulaşım projeleri hakkında konuştu.

Yıldırım Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Hatice Aslanoba Aile Sağlığı Merkezi inşaatının yüzde 80'ini tamamladı.

Bursa Yıldırım'a iki yeni spor tesisi inşa edildi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, iki yeni spor tesisi daha hayata geçirdi.

Yıldırım Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nde sona gelindi!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Yeşilyayla Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Yıldırım Belediyesi'nden 6 yeni okul!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçeye 6 yeni okul kazandırıyor.

yıldırım yatırımları 2016 Haberi

yıldırım yatırımları 2016


AK Parti Yıldırım İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen genişletilmiş danışma meclisi, Yıldırım Belediyesi Planlama ve Kentsel Gelişim Merkezi'nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Danışma meclisi toplantısına Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Cemalettin Kani Torun, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, önceki dönem AK Parti Bursa milletvekilleri Şevket Orhan, Hayrettin Çakmak, önceki dönem Yıldırım İlçe başkanları Ahmet Er, Mümin Demir, Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Yıldırım Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Yıldırım İlçe Kadın Kolları ile Gençlik Kolları muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu yöneticileri katıldı.



BAŞKAN EDEBALİ'DEN 15 TEMMUZ VURGUSU



Yıldırım'ın ve Bursa'nın geleceğine yönelik yapılacak projelerin konuşulduğu AK Parti Yıldırım İlçe Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısında kürsüye çıkan Yıldırım Belediye Başkanı...