30 / 04 / 2024

yıldırımda 10 bin konut yapılacak

yıldırımda 10 bin konut yapılacak

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşümü halka anlatmak için 150 kişilik ekip kurarak Türkiye'ye bir ilke imza attı. Başkan İsmail Hakkı Edebali, 5 yılda 10 bin yeni konut yapmayı planladıklarını söyledi...

Deniz Demir: Türkiye'de konut sahipliği 10 yıldır düşüyor! Eskiden memur ve emekli ikramiyeyle ev alırdı! 

CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir, Türkiye'de konut sahipliğinin 10 yıldır düzenli olarak düştüğünü belirtti ve memurun da emeklinin de işçinin de konut alamadığını belirtti. İşte Deniz'in o açıklamaları...

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efm Yıldırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Ender Yıldırım tarafından kuruldu.

Trakya'da 10 yıldır toplanan araziler Bill Gates'e aktarılabilir!

Türkiye Ziraatçiler Derneği Başkanı Hüseyin Demirtaş, Trakya'da bazı vatandaşların  8-10 yıldır arazi topladığını ve topladığı arazilerini Bill Gates'e aktarabileceğini dile getirdi. 

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yıldırım kura sonuçları listesi ve TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020...

Binali Yıldırım İlkokulu 21 milyon liraya inşa edildi!

Binali Yıldırım İlkokulu ile ilgili konuşan Binali Yıldırım, "Arsayı devlet tahsis etti. Üzerinde gördüğünüz binayı her şeyiyle çocuklarım yaptırdı. 10 bin 500 metrekare alana kurulu 24 derslikli okulumuz 21 milyon liraya mal oldu" dedi...

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım 2020 fiyatları ne kadar? İşte yanıtları...

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayasofya Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Yıldırım tarafından kuruldu. 

Sultanahmet Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Yıldırım Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mecit Yıldırım tarafından 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Grup Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fazlı Yıldırım tarafından kuruldu.

Yıldırım'da 4 buçuk yılda 106 milyonluk kamulaştırma!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi, 23 yılda yapılan kamulaştırmanın yüzde 76'sını dört buçuk yılda tamamlayarak 147 bin 68 metrekarelik kamulaştırmaya 106 milyon 172 bin 656 TL harcadı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm başarısı!

Yıldırım belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin seçim vaadi olan kentsel dönüşüm projeleri hızla yükseldi. Bölgede 4 buçuk yıl içerisinde 812 konut ve 12 bin metrekare ticari alanı inşa edildi.

yıldırımda 10 bin konut yapılacak Haberi

yıldırımda 10 bin konut yapılacak

Yıldırım Belediyesi, kentsel dönüşümü halka anlatmak için 150 kişilik ekip kurarak Türkiye'ye bir ilke imza attı. 


Başkan İsmail Hakkı Edebali, daha evvelki yönetim tarafından belirlenen 7 mahalleyi 4'e indirdiklerini, 5 yılda 10 bin yeni konut yapmayı planladıklarını söyledi. 


Yıldırım Belediyesi Meclisi, eylül ayı olağan toplantısında kentsel dönüşümü görüştü. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Kentsel Tasarım ve Planlama Merkezi inşaatının yapımı ile ilgili ihale sürecinde olduklarını söyledi. 5 bin metrekarelik kapalı alana sahip kentsel dönüşüm ofisi kuracaklarını bildiren Edebali, "Yapacağımız kent maketi ile geçmiş ve gelecekteki sosyal, kültürel ve fiziki çevre şartları arasındaki ilişkiyi vatandaşlara aktaracağız. Yıldırım'daki insanlara mevcut Yıldırım'ın görünüşü ile gelecekteki hali arasında karşılaştırma imkanı sağlayacağız. Yıldınm'ın nasıl daha yaşanılabilir ve yeşil bir kente dönüştüğünü görebilecekler. Yıldınm'da yaşayan 700 bin...