09 / 05 / 2024

yıldırımda 50 bin liralık konut

yıldırımda 50 bin liralık konut

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Belediye başkan adayı İbrahim Özacar projelerini kamuoyuna açıkladı. Özacar, seçilmeleri halinde Milli Konut projesi adı altında Yıldırım’ın değişik yerlerinde 50 bin liraya 100 metrekare konutlar yapacaklarını söyledi...

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Kuruldu!

Yld Yıldırım Mühendislik Anonim Şirketi Maltepe’de 50 bin TL sermeye bedeli ile Suat Yıldırım tarafından kuruldu.

Bursa Yıldırım'da 9.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım'da yer alan arsayı 9 milyon 290 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Bursa Yıldırım'da planlı dönüşüm başladı!

660 bin nüfusuyla Bursa’nın en büyük ilçelerinden olan Yıldırım'da, göçün de etkisiyle oluşan çarpık kentleşmeye çözüm aranıyor. Bu kapsamda ada bazlı dönüşüme örnek olacak Mevlana Mahallesi’nde TOKİ desteği ile gerçekleştirilecek ‘7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar yapılıyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Bursa Yıldırım'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm için geri sayım başladı. Yüzde 95 uzlaşı ile başlanacak projede 11 bin konut inşa edilecek.

Afyon Müzesi inşaatı 10 yıldır tamamlanamadı! Yeni bir ihale daha yapıldı!

2011 yılında temeli atılan ve ancak 10 yıldır bitirilemeyen Afyon Müzesi için yeni ihale yapıldı. İhaleyi 50 milyon 555 bin TL bedelle daha önceden inşaatı yarım bırakan Kançul İnşaat firması aldı.

Eminevim 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 2020 yılında konut ve araç sektörüne 50 bin talep kazandırdı.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Ankara'nın Çankaya ilçesine bağlı 50. Yıl Mahallesi’nde yaşayan 70 hak sahibi, 36 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Çankaya 50. Yıl Mahallesi, 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor!

Çankaya 50. Yıl Mahallesi'nin sakinleri gecekondular için 60 yıldır tapu sorununun çözülmesini bekliyor.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden 9.3 milyon TL'ye satılık arsa hissesi!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Yıldırım ilçesi, Kazım Karabekir Mahallesi, 3103 ada, 1 parselde bulunan arsanın hissesini 9 milyon 290 bin 585 TL'ye satıyor. İhale 6 Ağustos 2020 günü gerçekleşecek.

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020!

TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Yıldırım kura sonuçları listesi ve TOKİ 100 bin konut Bursa Yıldırım kura sonuçları 2020...

yıldırımda 50 bin liralık konut Haberi

yıldırımda 50 bin liralık konut


Saadet Partisi Yıldırım İlçe Belediye başkan adayı İbrahim Özacar projelerini kamuoyuna açıkladı. Özacar, belediye başkanlıkları döneminde Milli Konut projesi adı altında Yıldırım’ın değişik yerlerinde 50 bin liraya 100 metrekare konutlar yaparak Yıldırım’ı daha yaşanılabilir bir yer haline getireceğini vaat etti. 


Yıldırım’ın yanlış politikalar sonucunda içinden çıkılmaz bir hale sokulduğunu belirten İbrahim Özacar, “Yıldırım’ın yüzde 90’ında kaldırım yok. Yıldırım’ın su sorunu var. Yıldırım’da yanlış politikalar uygulayan belediye başkanları yüzünden çarpık yapılaşma var. Yıldırım’da kentsel dönüşüm yapıldığını söylüyorlar ancak bu kentsel dönüşüm değildir. Yapılan kentsel dönüşüm verimli tarım arazilerinin ve meyve bahçelerinin bir takım çıkarlar doğrultusunda betona dönüşmesidir.”


Bu sorunlara karşılık Milli Konut projesi hazırladıklarını kaydeden Özaçar, şöyle konuştu: “Belediye başkanlığımız döneminde Yıldırım’ın tespit edilen değişik yerlerinde Milli Konut projesi adı altında 50...