07 / 05 / 2024

Yıldız Dağında turizm 2015

Yıldız Dağında turizm 2015

Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'nde kayak sezonunun sona erdiği bildirildi. Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni 115 bine yakın kişinin ziyaret ettiği belirtildi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Beşyıldız Global İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yıldız ve Yunus Emre Yıldız ortaklığında kuruldu.

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5 Yıldız Otel Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Aydın ortaklığında kuruldu.

Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'ne 200 bungalov yapılacak!

Sivas Valisi Salih Ayhan yaptığı açıklamada, Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezine 200 bungalov daha yapılacağını belirtti.

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sarıyıldız Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 700 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıyıldız ve Ayhan Sarıyıldız tarafından kuruldu.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım Nakliye Turizm Taşımacılık Gıda ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Yıldırım tarafından kuruldu. 

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Yıldız Park Altındağ fiyatları!

Yıldız Park Altındağ fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Yıldız Park Evleri'nde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda 3. etap çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı'nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldız Grup İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şakir Yıldız tarafından 200 bin TL sermaye ile 28 Nisan'da Esenyurt, İnönü Mahallesi, 354 Sokak'ta kuruldu.

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Yıldız Yaşar Yalçın İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Yalçın tarafından 20 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kağıthane, Nurtepe Mahallesi, Ayyüzlü Sokak'ta kuruldu.

Yıldız Dağında turizm 2015 Haberi

Yıldız Dağında turizm 2015

İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamada, geride kalan sezonda Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi'ni 115 bine yakın kişinin ziyaret ettiği belirtildi. 


Bu sezon, çevre illerden ve bölge halkından gelen talepler doğrultusunda Yıldız Dağı'nda ilk kez düzenlenen "Valilik Kayak Yarışları"na 28 kategoride 120 sporcunun katıldığı vurgulanan açıklamada, olası kaza ve enerji kesintilerine karşı da ilk kez kurtarma tatbikatı düzenlendiği ifade edildi. 


Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi'nde 'Snow Akademi' açılmasının planlandığı kaydedilen açıklamada, Cumhuriyet Üniversitesinin de bölgede yapımına başladığı Yüksek İrtifa ve Araştırma Merkeziyle bölgenin, eğitim kampüsü olmasının da sağlanacağı...